Η Σάρον Στόουν προτείνει σε όλους να φτιάξουν «δωμάτιο πανικού» στο σπίτι τους

Η Σάρον Στόουν προτείνει σε όλους να φτιάξουν «δωμάτιο πανικού» στο σπίτι τους

Την ώρα που οι εξεγέρσεις και οι διαδηλώσεις μαίνονται στις ΗΠΑ, η λαμπερή ηθοποιός Σάρον Στόουν θέλησε να δώσει συμβουλές στους ακόλουθούς της για το πώς να παραμείνουν ασφαλείς στο σπίτι.

Η διάσημη ηθοποιός πρότεινε μάλιστα το μπάνιο ως το καλύτερο σημείο όπου θα μπορούσε να κλειδωθεί κάποιος, καθώς συνήθως έχει τα λιγότερα παράθυρα, ενώ προσφέρει κάποια απαραίτητα όπως το νερό και η τουαλέτα. Η 62χρονη Σάρον Στόουν ανάρτησε το βίντεο την Κυριακή από το αρχοντικό της στο Μπέβερλι Χιλς, που βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα, η πολυτελής έπαυλή της είναι σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου έγιναν λεηλασίες σε καταστήματα διάσημων οίκων μόδας μετά την δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Η πρόταση της Σάρον Στόουν για δωμάτιο πανικού

Στο μήνυμά της, η Σάρον Στόουν που εμφανίστηκε με ένα κίτρινο μαντήλι στο κεφάλι, ένα γκρι μακό μπλουζάκι και κατακόκκινο κραγιόν, λέει: «Γεια σας. Λοιπόν, βρισκόμαστε στο μέσο μιας ταραχής. Αν βρίσκετστε οπουδήποτε όπου νιώθετε ανασφάλεια μέσα στο σπίτι σας, θέλω να κάνετε το εξής» είπε. «Θα φτιάξουμε ένα ασφαλές δωμάτιο για εσάς. Πιθανότατα το πιο ασφαλές μέρος που έχετε μπορεί να είναι το μπάνιο σας, επειδή αυτό το δωμάτιο έχει τα λιγότερα παράθυρα ή εκεί μπορείτε να κρυφτείτε καλύτερα».

Συνέχισε δίνοντας κάποιες συμβουλές: «Αν είναι το μπάνιο σας, θα πρέπει να βάλετε κάποιες κουβέρτες και μαξιλάρια στην μπανιέρα, σε περίπτωση που χρειαστεί να κοιμηθείτε εκεί. Αν πάλι βρίσκεστε σε καραντίνα μόνος σας, καλό θα είναι να πάρετε μερικά μπουκάλια νερό και μερικά τρόφιμα που δεν αλλοιώνονται, όπως φρούτα, ή μπάρες πρωτεϊνης, το κινητό σας τηλέφωνο, τον φορτιστή, αλλά και ένα λάπτοπ και τον φορτιστή του».

Και κλείνει λέγοντας: «Κάντε ένα ασφαλές μέρος για τον εαυτό σας. Μην πανικοβληθείτε. Και αν νομίζετε ότι πρόκειται να πανικοβληθείτε, πάρτε κάποια χαλαρωτικά, ή οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να έχετε μαζί σας και ετοιμάστε το δικό σας καταφύγιο. Μείνετε ασφαλείς. Μην αντιδράσετε υπερβολικά σε όλο αυτό και αφήστε το να περάσει.».

Φωτογραφία: Instagram/sharonstone

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS