Σοκ με την επίθεση και βιασμό ζευγαριού τουριστών στην Ινδία -Τρεις άνδρες στο δικαστήριο, αποζημίωση στα θύματα

Σοκ με την επίθεση και βιασμό ζευγαριού τουριστών στην Ινδία -Τρεις άνδρες στο δικαστήριο, αποζημίωση στα θύματα

Τρεις άνδρες παρουσιάστηκαν σε δικαστήριο της Ινδίας ως κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό μιας Βραζιλιάνας ταξιδιωτικής vlogger, ενώ εκείνη έκανε ταξίδια στον κόσμο με μοτοσικλέτα μαζί με τον σύζυγό της.

Η αστυνομία της Ινδίας κυνηγά επίσης επί του παρόντος άλλους τέσσερις υπόπτους σε σχέση με τη βίαιη επίθεση, μετέδωσε η Daily Mail, μετά το σοκαριστικό έγκλημα που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η Φερνάντο, 28 ετών, και ο Βισέντε, 63 ετών, έχουν 300.00 followers στο διαδίκτυο, όπου καταγράφουν το ταξίδι τους σε όλο τον κόσμο με μοτοσικλέτα.

Το ζευγάρι, το οποίο κατευθυνόταν προς το Νεπάλ από την Ινδία με τις μοτοσικλέτες τους, φέρεται να σταμάτησε για τη νύχτα στην περιοχή Ντούμκα της Ινδίας, στήνοντας μια αυτοσχέδια σκηνή, προτού τους εντοπίσουν οι άνδρες και στη συνέχεια επιτέθηκαν σεξουαλικά στη Φερνάντο.

Τον ξυλοκόπησαν και βίασαν την σύντροφό του στην Ινδία

Λυγίζοντας σε ένα βίντεο που γυρίστηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας, ο Βισέντε αποκάλυψε τα τραύματα που υπέστη, λέγοντας ότι «το στόμα του καταστράφηκε» αφού οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν ένα κράνος και μια πέτρα για να τον χτυπήσουν.

Η Φερνάντα, με εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπό της, δήλωσε ότι τους λήστεψαν επίσης, αλλά ήταν σαφές ότι «η μόνη τους πρόθεση ήταν να τη βιάσουν». Πρόσθεσε ότι το ζευγάρι απευθύνθηκε στην αστυνομία για βοήθεια.

«Με βίασαν, ο ένας μετά τον άλλο, ενώ μερικοί παρακολουθούσαν, και συνέχισαν για περίπου δύο ώρες», είπε στη συνέντευξη η Φερνάντα, η οποία έχει βραζιλιάνικη και ισπανική υπηκοότητα.

Οι άνδρες πιστεύεται ότι είναι ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών και κατηγορούνται ότι βίασαν την Φερνάντα κατά συρροή.

Το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι στέλνει προσωπικό στην περιοχή και ότι ήρθε σε επαφή με τις αρχές, ενώ το βραζιλιάνικο υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως επεδίωξε να έρθει σε επαφή με τη Βραζιλιάνα πολίτη μέσω της πρεσβείας της Βραζιλίας στο Νέο Δελχί και είναι διαθέσιμο για να προσφέρει κάθε σχετική βοήθεια.

Τα θύματα έλαβαν αποζημίωση 11.000 ευρώ

Σύμφωνα με την Telegraph, το ζευγάρι βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο και τους δόθηκαν περίπου 9.500 λίρες ως αποζημίωση από τις ινδικές αρχές.

Ένας τοπικός αξιωματούχος δήλωσε: «Τους δώσαμε αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ρουπιών. Διεξάγουμε ενδελεχή έρευνα και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ταχεία δίκη και καταδίκη».

Το ζευγάρι, γνωστό ως @vueltaalmundoenmoto στο Instagram, βρίσκεται σε αποστολή να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο βιογραφικό τους αναφέρεται ότι έχουν διανύσει μαζί 170.000 χιλιόμετρα, επισκεπτόμενοι 66 χώρες.

Τώρα σχεδιάζουν να επιστρέψουν στην Ισπανία, όπου ζουν, πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ