Super Bowl: Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα έβαλαν… φωτιά στον τελικό του Αμερικανικού φούτμπολ

Super Bowl: Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα έβαλαν… φωτιά στον τελικό του Αμερικανικού φούτμπολ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα άναψαν… φωτιές στο ημίχρονο του Super Bowl στις ΗΠΑ.

Το Super Bowl είναι ο τελικός του Αμερικάνικου φούτμπολ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη χώρα κάθε χρόνο, καθώς είναι το «εθνικό άθλημα» τους. Κάθε χρόνο στον τελικό, η Λίγκα φιλοξενεί ένα σόου στο ημίχρονο, με σπουδαίους τραγουδιστές ή συγκροτήματα. Φέτος, για το σόου επέλεξαν τις δύο Λατίνες σταρ, με την Λόπεζ και την Σακίρα να προκαλούν… εγκεφαλικά με την εμφάνισή τους.

Super Bowl: Το βίντεο με το σόου των Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ

Αρχικά βγήκε στην πίστα η Σακίρα με ένα κόκκινο αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα, όπου έδωσε ρεσιτάλ χορού, βάζοντας και στοιχεία oriental στο σόου της.

shakira-xoreytries-kokkino-forema

Στη συνέχεια βγήκε η Τζένιφερ Λόπεζ που με ένα μαύρο δερμάτινο και αποκαλυπτικό συνολάκι, άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς των γνωστών της επιτυχιών, κάνοντας μέχρι και pole dancing.

JENNIFER-lopez-pole-dancing

Στο 20λεπτο σόου συμμετείχαν και ράπερ, καθώς και μία παιδική χορωδία, ενώ στο τέλος βγήκαν μαζί οι δύο τραγουδίστριες προκαλώντας… χαμό, κάνοντας ένα twerking.

Για την ιστορία, στον τελικό αναμετρήθηκαν οι Κάνσας Σίτι Τσιφς με τους Σαν Φραντσίσκο 49ers, με το Κάνσας να παίρνει τον τίτλο μετά από 50 χρόνια, επικρατώντας με σκορ 31-20.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ