«Survivor»: 140.000 ευρώ η αμοιβή του Ροναλντίνιο για την εμφάνισή του στο ριάλιτι

«Survivor»: 140.000 ευρώ η αμοιβή του Ροναλντίνιο για την εμφάνισή του στο ριάλιτι

Η εμφάνιση του Ροναλντίνιο στο ελληνικό «Survivor» σχολιάστηκε, με αρκετούς να αναρωτιούνται αν ο χαρακτηριζόμενος «μάγος» της μπάλας εμφανίστηκε αφιλοκερδώς – κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση, ούτως ή άλλως, να ισχύει.

Και τελικά, άρχισαν οι εικασίες σχετικά με τις οικονομικές διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Με τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα να κυριαρχούν, καθώς είχαν τα περισσότερα «shares» και «like».

Τι λένε τα δημοσιεύματα για τον Ροναλντίνιο και την αμοιβή του στο «Survivor»

Τι ισχυρίζονται; Ότι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι έδωσε στον πρώην ποδοσφαιριστή-μύθο των γηπέδων 140.000 ευρώ.

Όμως όχι για μία, αλλά για δύο εμφανίσεις: Μία για το ελληνικό και μία για το τουρκικό «Survivor», το οποίο, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι «All Star» - προηγήθηκε μάλιστα η συμμετοχή του στο τουρκικό από το ελληνικό.

Το ποσό αυτό, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, δεν θεωρείται μεγάλο σε σχέση με το βεληνεκές του παγκόσμιου βετεράνου των γηπέδων.

Η απόφαση πάντως του Ροναλντίνιο να συμμετάσχει στο «Survivor» είναι ενδεικτική της αυξανόμενης τάσης των αθλητών να συμμετέχουν σε διάφορα ριάλιτι, αξιοποιώντας τη φήμη και το κοινό τους.

Όταν άλλωστε κρεμάσουν τα παπούτσια, παρά τα κέρδη που έχουν αποκομίσει επιβάλλεται να αξιοποιούν κατ’ άλλους τρόπους την αναγνωρισιμότητά τους, διατηρώντας (κατά το δυνατόν) το κασέ τους. Ανεξαρτήτως «γηπέδου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ