Διάσημη TikToker και ψυχοθεραπεύτρια αποκαλύπτει τα 5 σημάδια ενός αναξιόπιστου ανθρώπου

Διάσημη TikToker και ψυχοθεραπεύτρια αποκαλύπτει τα 5 σημάδια ενός αναξιόπιστου ανθρώπου

Διάσημη TikToker και ψυχοθεραπεύτρια αποκαλύπτει τα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν πότε ένας άνθρωπος είναι αναξιόπιστος.

Η Bernadette Purcell, 45 ετών, από το Νιου Τζέρσεϊ, είναι κλινική κοινωνική λειτουργός και συγγραφέας του βιβλίου αυτοβοήθειας.

Η δημιουργός περιεχομένου, η οποία είναι γνωστή ως @therapybern, έχει σχεδόν 70.000 οπαδούς στο TikTok, όπου μοιράζεται τακτικά συμβουλές ψυχικής υγείας για την προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης ευεξίας.

Σε ένα από τα βίντεο της, το οποίο έχει γίνει viral περιέγραψε τα πέντε στοιχεία των αναξιόπιστων ανθρώπων που πρέπει να προσέχει ο καθένας στις σχέσεις του.

Τα 5 σημάδια ενός αναξιόπιστου ανθρώπου

Η Μπερναντέτ συνέστησε αρχικά την επιφύλαξη με κάποιον που «δικαιολογεί τις πράξεις του» και αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σημείωσε, δεύτερον ότι ένα αναξιόπιστο άτομο «κατηγορεί τους άλλους για τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται». Η θεραπεύτρια εξήγησε σε προηγούμενο βίντεο ότι κάποιος που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη «βλέπει τα πάντα ως επίθεση».

Η ειδικός προειδοποίησε, τρίτον, ότι ένα αναξιόπιστο άτομο θα προσπαθήσει να «αλλάξει ή να ξαναγράψει την ιστορία για να φανεί καλύτερο». «Κάθε κατάσταση φαίνεται να τους βάζει στο προσκήνιο», είπε.

Πρόσθεσε, τέταρτον ότι οι αναξιόπιστοι άνθρωποι θα βασιστούν επίσης στη χειραγώγηση και «θα χρησιμοποιήσουν την ενοχή ή την κολακεία για να πάρουν αυτό που θέλουν».

Τέλος, επεσήμανε ότι οι αναξιόπιστοι άνθρωποι «λένε πολλά ψέματα», εξηγώντας ότι αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, «αλλά το κομμάτι που δεν είναι προφανές είναι ότι δυσκολεύονται πολύ να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους».

Έμφαση στην εμπιστοσύνη στον εαυτό μας

Η Μπερναντέτ μοιράστηκε σε άλλο κλιπ ότι πολλοί άνθρωποι τη ρωτούν πώς να ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν και πότε να εμπιστευτούν, ειδικά όταν βγαίνουν από μια σχέση.

Επικαλέστηκε τον συγγραφέα Charlie Wardle, λέγοντας: «Ένα πουλί που κάθεται πάνω σε ένα δέντρο δεν φοβάται ποτέ μήπως σπάσει το κλαδί, γιατί η εμπιστοσύνη του δεν είναι στο κλαδί, αλλά στα ίδια του τα φτερά. Πάντα να πιστεύετε στον εαυτό σας».

«Όταν δίνετε έμφαση στην εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, οι πράξεις των άλλων γίνονται πολύ λιγότερο σημαντικές», εξήγησε.

«Επειδή η εμπιστοσύνη εδώ είναι ότι ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου, εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ότι ξέρεις ότι θα μπορέσεις να το χειριστείς».

«Οπότε εστιάζετε στην ικανότητά σας να πετάξετε και όχι στο κλαδί», σημείωσε.

 

@therapybern The five components of untrustworthy people. The topic of trust in relationships has many angles. #therapy #therapytips #relationship #therapist #trust #untrustworthy ♬ original sound - Therapybern
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ