Τζάστιν Μπίμπερ: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση

Τζάστιν Μπίμπερ: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση

Ιντερνετικό σάλο έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί δύο γυναικών στο Twitter ότι έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Τζάστιν Μπίμπερ.

H μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση το 2014 - η άλλη το 2015.

Ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε από μια γυναίκα, που συστήθηκε ως Danielle χωρίς να αποκαλύψει το επίθετό της.

Σε ένα μήνυμα στο Twitter, που δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου κι έκτοτε έχει διαγραφεί -μαζί με τον λογαριασμό- η γυναίκα ισχυρίζεται πως γνώρισε τον Bieber όταν  ήταν 21 ετών σε μια μουσική συναυλία στο Όστιν.

Λίγο μετά την ανάρτηση της Ντανιέλ ακολούθησε ακόμα ένα ποστ από μία άλλη γυναίκα, την Κάντι, η οποία επίσης κατηγορήσε τον Μπίμπερ για σεξουαλική επίθεση. Η Κάντι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στις 4 Μαΐου 2015 προσκλήθηκε στο ξενοδοχείο «Langham» όπου έμενε ο Μπίμπερ και εκεί δεχθηκε την επίθεση.

Η γυναίκα κοινοποίησε και αποσπάσματα διαδικτυακών συνομιλιών.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ μετά τον ιντερνετικό αυτό σάλο, απάντησε σε αυτές τις κατηγορίες με μία σειρά αναρτήσεων στο Twitter αρνούμενος τους παραπάνω ισχυρισμούς των δύο γυναικών.

Ο Μπίμπερ υποστήριξε ότι η τότε σύντροφός του, Σελίνα Γκόμεζ, ήταν μαζί του στο Όστιν, ενώ αρνήθηκε ότι έμεινε στο ξενοδοχείο «Four Seasons». Ανήρτησε μάλιστα στο Twitter αποδείξεις από το Airbnb και το Westin Hotel όπου έμενε, ενώ υπογράμμισε ότι θα κινηθεί νομικά.

Επίσης δήλωσε πως «Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτήν την ιστορία. Κάθε ισχυρισμός σεξουαλικής κακοποίησης θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά και γι’ αυτό χρειαζόταν η απάντησή μου. Ωστόσο η συγκεκριμένη ιστορία, με βάση τα γεγονότα, είναι αδύνατη και γι’ αυτό θα συνεργαστώ με το Twitter και τις αρχές για να κινηθώ νομικά»,έγραψε μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS