Συντετριμμένη η Τζέρι Χάλιγουελ μετά τις κατηγορίες κατά του συζύγου της -Τι υποστηρίζει ο Christian Horner

Συντετριμμένη η Τζέρι Χάλιγουελ μετά τις κατηγορίες κατά του συζύγου της -Τι υποστηρίζει ο Christian Horner

Το πρώην Spice Girl Τζέρι Χάλιγουελ είναι «συντετριμμένη» από τις κατηγορίες εναντίον του συζύγου της Christian Horner, αλλά θα σταθεί στο πλευρό του δημόσια, αποκάλυψε ένας φίλος της στην Daily Mail.

Μια πηγή κοντά στην Χάλιγουελ, σύμφωνα με την Herald Dun ανέφερε: «Η Τζέρι πνίγηκε στα δάκρυα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ενώ φρόντιζε τα παιδιά της. Επιμένει ότι ο Κρίστιαν δεν έχει κάνει τίποτα λάθος».

Ο Χόρνερ φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες για «απίστευτα ελεγκτική συμπεριφορά» σε βάρος -κατά πληροφορίες- γυναίκας συναδέλφου του, τις οποίες ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. Την ίδια στιγμή ξεκίνησε έρευνα για τον επικεφαλής της ομάδας Red Bull της Formula 1 από ανεξάρτητο δικηγόρο. Την έρευνα διέταξε η μητρική Red Bull.

Οι ισχυρισμοί σχετικά με τον Χόρνερ κυκλοφορούσαν από το περασμένο Σαββατοκύριακο και τις αρνούνταν πεισματικά όλοι στη Red Bull μέχρι που χθες, μετά από ένα ολλανδικό δημοσίευμα, υπήρξε η ανακοίνωση από τη μητρική εταιρεία στην Αυστρία.

horner 1
Τζέρι Χάλιγουελ και Κρίστιαν Χόρνερ /Φωτογραφία: Instagram


Ο 50χρονος Χόρνερ, ο οποίος παραμένει κανονικά στη δουλειά που κατέχει όσο διεξάγεται η εσωτερική έρευνα, είπε: «Αρνούμαι πλήρως αυτούς τους ισχυρισμούς». Σύμφωνα με τη βρετανική Standard τόσο ο Horner όσο και η υπάλληλος που διατύπωσε την σε βάρος του φερόμενη κατηγορία πήγαν κανονικά σήμερα στο εργοστάσιο της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull στην Formula 1, στο Μίλτον-Κέινς.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες την ώρα που συνεδρίαζε η επιτροπή της F1, ενόψει πλέον της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στα τέλη του μήνα. Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο Horner μαζί με άλλους διευθυντές ομάδων. Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι διέκοψε τη συνεδρίαση για να αντιμετωπίσει τους ισχυρισμούς και να αρνηθεί πλήρως κάθε φερόμενη κατηγορία σε βάρος του.

Η Red Bull τώρα, σύμφωνα επίσης με την Standard, φέρεται να πιέζει για γρήγορη διεξαγωγή της έρευνας καθώς επιθυμεί να έχει βγει το όποιο αποτέλεσμα άμεσα ενόψει της παρουσίασης του νέου αγωνιστικού μονοθεσίου της Red Bull την επόμενη Πέμπτη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες του βρετανικού μέσου ο Horner θα καταθέσει και εκείνος στην έρευνα που διεξάγεται και έχει τη δική του νομική ομάδα έτοιμη για να αντικρούσει τα όσα του καταλογίζονται και κατά τον ίδιο είναι απολύτως ψευδή.

Μια πηγή της Red Bull Racing δήλωσε: «Δεν προστίθεται τίποτα περαιτέρω για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της έρευνας. Ο Κρίστιαν έκανε ένσταση και ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ταχεία επίλυση του θέματος».

horner 2
Τζέρι Χάλιγουελ και Κρίστιαν Χόρνερ /Φωτογραφία: Instagram

Η ανακοίνωση της Red Bull για την έρευνα μετά την καταγγελία

«Αφού έλαβε γνώση ορισμένων πρόσφατων ισχυρισμών, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα» ανέφερε η μητρική εταιρία Red Bull Austria σε ανακοίνωσή της.

«Η διαδικασία αυτή, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από εξωτερικό εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Τι ισχυρίζεται ο Κρίστιαν Χόρνερ

Η επιβεβαίωση της έρευνας ακολούθησε 36 ώρες αρνήσεων από την ομάδα που εδρεύει στο Milton Keynes για οποιαδήποτε υποτιθέμενη παράβαση. Ο Χόρνερ έχει περιγράψει τις κατηγορίες ως «τρελές», σε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για την αθωότητά του προς την Daily Mail.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Χόρνερ, είναι θύμα μιας εσωτερικής διαμάχης μέσα στην ευρύτερη οικογένεια της Red Bull.

Οι υπερασπιστές του Χόρνερ λένε ότι οι κατηγορίες είναι συκοφαντίες που στοχεύουν στην ανατροπή του από την εξουσία σε μια προσπάθεια να πάρουν τον έλεγχο στο Σάλτσμπουργκ, το σπίτι της εταιρείας ανθρακούχων ποτών που δανείζει το όνομά της στην ομάδα F1, την κυρίαρχη δύναμη αυτή τη στιγμή με τον Μαξ Φερστάπεν να κερδίζει τους τρεις τελευταίους παγκόσμιους τίτλους.

Ο Χόρνερ διευθύνει την ομάδα από την είσοδό της στην F1 το 2005 και κέρδισε πολλά πρωταθλήματα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τώρα με τον Φερστάπεν.

Βρετανικά μέσα από το πρωί αναφέρονται σε ένα παιχνίδι εξουσίας μέσα στην ομάδα της Red Bull που ξεκίνησε μετά τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της τον Οκτώβριο του 2022. Αναφέρονται επίσης στη διαρραγείσα, της μέχρι πρότινος στενής σχέσης, του Χόρνερ με τον Χέλμουτ Μάρκο, του 80χρονου συμβούλο μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Red Bull Racing.

Ποιος είναι ο Κρίστιαν Χόρνερ

Ο Κρίστιαν Χόρνερ έπαιρνε μέρος επαγγελματικά σε αγώνες ως νεαρός, αλλά αποσύρθηκε σε ηλικία 25 ετών και έβαλε στόχο να διευθύνει μια ομάδα F1. Ο Χόρνερ φέτος βραβεύτηκε με CBE για τις υπηρεσίες του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Λίστα Διακρίσεων της Πρωτοχρονιάς.

Ο Χόρνερ και η Χάλιγουελ παντρεύτηκαν το 2015 και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Μόνταγκιου, 7 ετών. Τον Δεκέμβριο γιόρτασε τα 50α γενέθλιά του, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους.

Η Ginger Spice στηρίζει την δουλειά του συζύγου της και συχνά παραβρίσκεται στους αγώνες των Grand Prix της F1.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ