Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας - Με ποιο κόμμα αναμένεται να κατέβει

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας - Με ποιο κόμμα αναμένεται να κατέβει

Ο Κώστας Αϊβαλιώτης βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με την «Εθνική Ομάδα», με το όνομα του Νίκου Καρβέλα να είναι ένα από αυτά, που θα δούμε στο ευρωψηφοδέλτιο.

Έχοντας ως μήνυμα «Κόκκινη κάρτα στα λαμόγια και τους κλέφτες. Κόκκινη κάρτα στις 9 Ιουνίου. Ψηφίστε «Εθνική Ομάδα» και Κώστα Αϊβαλιώτη», ο Κώστας Αϊβαλιώτης ανέφερε στην εκπομπή «MEGA Ενημέρωση» «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Νίκου Καρβέλα, ο Κώστας Αϊβαλιώτης πρόσθεσε: «Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία».

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ