Βασίλης Δήμας και Μελίνα Μακρή ζουν μια «Οφθαλμαπάτη»

Βασίλης Δήμας και Μελίνα Μακρή ζουν μια «Οφθαλμαπάτη»

Ο πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής  Βασίλης Δήμας συναντά δισκογραφικά την Μελίνα Μακρή σε ένα απρόσμενο ντουέτο που δεν μοιάζει με «Οφθαλμαπάτη».


Ο Βασίλης Δήμας, είναι αδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς και αυτό διαφαίνεται τόσο στις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του όσο και στην ερμηνευτική του ικανότητα, ενώ έχει αφήσει το “στίγμα” του σε πολλά κομμάτια που έχει γράψει για πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες και έχουν γίνει επιτυχίες.

‘Εχοντας στο ενεργητικό του δυο μεγάλες προσωπικές επιτυχίες («Ραγίζει η καρδιά μου», «Βασιλιάς του Κόσμου»), οι οποίες έχουν συγκεντρώσει πάνω από 40 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ στα χνάρια τους βαδίζει και το single «Που Να Τα Πω» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 από την εταιρία του Sonar Music Greece.

Το ολοκαίνουργιο του τραγούδι με τίτλο «Οφθαλμαπάτη» στο οποίο συμμετέχει και η εξαιρετική Μελίνα Μακρή προσδοκεί να κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ακροατών αλλά και των deejay.

Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο ίδιος, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή έχει τη σφραγίδα του Αντρέα Γιατράκου.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού, ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος. Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS