The Voice: Δημήτρης Καραγιάννης, ο μεγάλος νικητής, τραγουδούσε στο δρόμο με φυσαρμόνικα

The Voice: Δημήτρης Καραγιάννης, ο μεγάλος νικητής, τραγουδούσε στο δρόμο με φυσαρμόνικα

O Δημήτρης Καραγιάννης απο την ομάδα του Σάκη Ρουβά είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice του 2019. O Δημήτρης Καραγιάννης κέρδισε τον διαγωνισμό του The Voice και μαζί ένα χρυσό συμβόλαιο για δισκογραφική δουλειά.

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του The Voice

 

Νοιώθω ένα μούδιασμα, σαν ένα όνειρο, μόνο ευχαριστώ στον κόσμο, είναι ένα όνειρο, ακόμα δεν το πιστεύω . Ο Σάκης με την καθοδήγησή του, ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης αμέσως μετά την νίκη του στον τελικό του The Voice, εκεί όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ελπίδα Γαδ. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Απο τραγουδιστής στο δρόμο νικητής του The Voice

Ο Δημήτρης Καραγιάννης ήταν ο διαγωνιζόμενος του The Voice που από την πρώτη στιγμή έστρεψε πάνω του το ενδιαφέρον με τις ερμηνευτικές του ικανότητες και το ήθος του.

Ηταν ο διαγωνιζόμενος που έφτασε στο The Voice με την αδελφή και τη μητέρα του λέγοντας πώς θα ήθελε να κερδίσει το έπαθλο για να έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του. Ήταν τραγουδιστής στο δρόμο και η ζωή τον έφερε και πάλι να ζει με την μητέρα του, κάτι που ήθελε να αλλάξει. Όνειρό του, μέσα από το The Voice, «την τελευταία του ευκαιρία στη ζωή» όπως πολλές φορές επαναλάμβανε, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να τραγουδάει κάπου επαγγελματικά και βοηθήσει τη μητέρα και την αδελφή του να ζήσουν μία πιο άνετη ζωή, χωρίς ο ίδιος να τους επιβαρύνει, όπως έλεγε.

Η πρώτη ερμηνεία του Δημήτρη Καραγιάννη στο The Voice ήταν καθηλωτική με τους κριτές να γυρίζουν και εκείνον να επιλέγει την ομάδα του Σάκη Ρουβά. 
Τραγουδούσε σε μουσικές σκηνές, ωστόσο λόγω της κρισης, έπρεπε να κάνει άλλες δουλέιες, δούλευε σε οικοδομή και όταν μπορούσε έπαιρνε τη φυσαρμόνικά του και τραγουδούσε στο δρόμο. Οταν τους είπε οτι τραγουδά στον δρόμο ο Σάκης Ρουβάς τον ρώτησε πώς είναι. «Κάποιες φορές δεν είναι καλά γιατί νιώθεις ότι τους ενοχλείς όταν τραγουδάς. Περνούν έχουν τις σκέψεις τους» απάντησε στον Σάκη Ρουβα με την Ελενα Παπαρίζου να του απαντά «Θα τους δείρω εγώ για πάρτη σου». Δείτε το βίντεο από το πρώτο live του The Voice.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8WetPda0p-E

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0pE4LkLVRcg

https://www.youtube.com/watch?v=cI-Ah4bOIP4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ