Η Υρώ Μανέ επιβεβαίωσε το χαστούκι στα «Εγκλήματα» από τον τηλεοπτικό της σύζυγο

Η Υρώ Μανέ επιβεβαίωσε το χαστούκι στα «Εγκλήματα» από τον τηλεοπτικό της σύζυγο

Η Υρώ Μανέ είχε την τύχη να βρίσκεται σε μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές, τα «Εγκλήματα» πριν από 20 και πλέον χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΪ, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως πλέον, μετά από τόσα χρόνια, μπορεί να απολαύσει και εκείνη τις σκηνές από της σειρά. «Τώρα που το βλέπω μου αρέσει πολύ γιατί είναι σαν να μην είμαι εγώ αυτή που βλέπω. Βλέπεις ένα σίριαλ, δεν ταυτίζεσαι» σημειώνει και προσθέτει: «Δεν κάθεσαι όπως τότε να πεις “δεν την είπα καλά αυτή την ατάκα”. Τότε υπήρχε η αγωνία γιατί χτίζαμε πράγματα για το μέλλον μας όλοι».

Τα «Εγκλήματα» ήταν μπροστά από την εποχή τους, λέει η Υρώ Μανέ

«Ήταν για να κοπεί το σίριαλ» παραδέχεται η Υρώ Μανέ για την πρώτη σεζόν της σειράς που δεν έλαβε την δέουσα προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. «Το καταλαβαίνω τώρα, μετά από καιρό. Ήταν μπροστά από την εποχή του. Δεν μπορούσε να το αντιληφθεί εύκολα ο κόσμος. Ακόμη και αυτοί που έκαναν πρόγραμμα στα κανάλια το έβλεπαν σαν κάτι περίεργο» θυμάται η ηθοποιός.

Η Υρώ Μανέ περιγράφει πως εκεί που το σίριαλ «Εγκλήματα» ήταν από τα τελευταία σε τηλεθέαση, «ξαφνικά, άρχισε σιγά, σιγά να ζωντανεύει, να παίρνει τα πάνω του και να φτάσει να μιλάνε όλοι για τα “Εγκλήματα”».

Όταν η Υρώ Μανέ συνειδητοποίησε την επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα»

Η τηλεοπτική Φλώρα, την οποία υποδύθηκε στα «Εγκλήματα» η Υρώ Μανέ έγινε γρήγορα μια καλτ περσόνα. Η ίδια η ηθοποιός αναφέρει πως άργησε να συνειδητοποιήσει την επιτυχία της σειράς και κατάλαβε την απήχησή της, σε ένα ταξίδι με το καράβι για τη Χίο.

«Μπήκα στο καράβι να πάω στη Χίο και άρχισα να ακούω “Φλώρα, Φλώρα, που άφησες το χασάπη”. Λέω “τι γίνεται, τι έχει συμβεί;”. Έτσι κατάλαβα ότι αυτό το έργο πρέπει να έχει μεγάλο αντίκτυπο», σημειώνει.

Πρόσφατα, ο τηλεοπτικός σύζυγος της Υρώς Μανέ στα «Εγκλήματα», Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφέρθηκε στις άσχημες σχέσεις που είχε με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τότε, ο ηθοποιός μάλιστα είχε δηλώσει πως είχε χαστουκίσει τη συνάδελφό του.

«Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω» για το περιστατικό, σημειώνει σήμερα η Υρώ Μανέ. «Ούτε καν το θυμάμαι, δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ό, τι έγινε, έγινε».

Βίντεο: Η έμμεση παραδοχή της Υρώς Μανέ για το χαστούκι

Η ηθοποιός δεν θέλησε λοιπόν να μιλήσει ευθέως, ούτε και ανέφερε ποτέ το όνομα του συναδέλφου της στη συνέντευξη. Ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει επαφές με κανέναν από τους τότε συναδέλφους της στα «Εγκλήματα. Όπως είπε, αυτή είναι η λογική της δουλειάς.

Η Υρώ Μανέ όμως έκλεισε το θέμα αυτό, για το πιπεράτο σκηνικό από τα Εγκλήματα λέγοντας: «Σου ‘ρχονται κάτι χαστούκια έτσι και ισιώνεις. Προσγειώνεσαι σε μια πραγματικότητα που λέει άλλο η φιλία και άλλο η δουλειά. Κι όταν λέω χαστούκια, θα μπορούσε να είναι και κυριολεκτικά και μεταφορικά» είπε η ηθοποιός με νόημα και πρόσθεσε: «Και έρχεσαι και ισιώνεις και καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι αλλού, δεν είναι ούτε επί σκηνής, ούτε στο πλατό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ