«Ποντίκι»: «Πιο χαμηλά – πιο χαμηλά»

pontikixamilaready

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πιο χαμηλά – πιο χαμηλά» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το μεγάλο φιάσκο της ΔΕΘ που προκαλεί πανικό και στους «γαλάζιους» βουλευτές.

ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΘ: «Αποκάλυψη τώρα» για την οικονομία. Οι βασικοί άξονες για έξοδο από την κρίση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σε δύσκολα μονοπάτια η ακτοπλοΐα. Θολό το μέλλον ενός κλάδου ζωτικής σημασίας για την οικονομία ολόκληρης της χώρας

ΕΡΕΥΝΑ: Η παγκόσμια πορεία των λαών για το κλίμα. Για πρώτη φορά εκατομμύρια πολίτες διεκδικούν, κόντρα στους ισχυρούς, αποφάσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Σφαλιάρα από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τη λογική με την οποία αυτή η κυβέρνηση – χωρίς την... αντίσταση των βουλευτών της – διαχειρίζεται τον εθνικό πλούτο.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: Το άγριο παιχνίδι με Δύση – Τουρκία. Τη συμμετοχή των συμμάχων ώστε να μπει τέλος στη δράση των τζιχαντιστών ζητούν οι ΗΠΑ.

Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: Ένα φεστιβαλ...άτσι στην καρδιά της Αθήνας / Η χαρμολύπη των νησιών / Νέα σειρά: «Minority Report» / «Ενός λεπτού σιγή» για την Olivero / Κινούμενα σχέδια στην καρδιά των Κυκλάδων / Φιλοσοφία για όλους...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS