Η Realnews με συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα

realnewstsiprasready

Με τίτλο: "Τρία "όχι" από τις Βρυξέλλες" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στο "νέο εκβιασμό των δανειστών λίγο πριν από το Παρίσι". Στο ρεπορτάζ της η Realnews αναφέρεται στο τι απαντούν οι δανειστές στα ελληνικά αιτήματα. Συγκεκριμένα, δεν επιθυμούν καμία συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους προτού ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Επίσης, αντιτίθενται στην αλλαγή των στόχων για το δημοσιονομικό έλλειμμα και το πλεόνασμα του φετινού Προϋπολογισμού. "Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης" τονίζουν κοινοτικοί αξιωματούχοι. Τέλος, οι δανειστές αρνούνται τις προτάσεις για γενικευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις. Αφήνουν μικρό «παράθυρο» για μειώσεις στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα και τον συντελεστή φορολογίας εισοδήματος των φυσικών προσώπων.

Η Realnews φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος λέει: "Δεν έχουν σίγουρους τους 151 για τη ΔΕΗ, έχουν τους 180 για τον Πρόεδρο;". Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Ο λαός στις ευρωεκλογές απεφάνθη. Αποδοκίμασε την Κυβέρνηση. Τελεία και παύλα. Εκλογή "κατεψυγμένου" Προέδρου σημαίνει συνέχιση και ολοκλήρωση της καταστροφής» - «Δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και να βάλουμε την υπογραφή μας σε λεόντειες συμφωνίες και μνημόνια» - «Θα εκπλαγούν ευχάριστα πολλοί από τη σύνθεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος φέρνει στο φως "τρία θλιβερά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια ρεκόρ που κατάκτησε πρόσφατα η έρμη πατρίδα. Πρώτη σε πνιγμούς εφέτος, πρώτη σε αυτοκτονίες, πρώτη σε θανάτους από τροχαία. Με τον πληθυσμό της να συρρικνώνεται επικίνδυνα και με την ηγεσία της, όσο και τα ΜΜΕ, να κλείνουν τα μάτια τους μπροστά σε αυτόν τον κορυφαίο εθνικό κίνδυνο".

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Κώστας Τασούλας, υπουργός Πολιτισμού: "Τα λάθη με τον ΕΝΦΙΑ μας ταρακούνησαν".
- Κύμα αντιδράσεων από 20 βουλευτές για τον φόρο ακινήτων.
- Η μνηστή του 39χρονου που δολοφονήθηκε στο Αστρος Κυνουρίας μιλά στην "R": "Οι γονείς του Γιάννη τον μισούσαν. Ο πατέρας του τον είχε απειλήσει με όπλο και στο παρελθόν".

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Ερωτες με «άρωμα» πολιτικής. Τα λαμπερά ζευγάρια που «κλέβουν» την παράσταση. Κωστής Χατζηδάκης-Πόπη Καλαϊτζή, μετά την επανασύνδεσή τους, απόλαυσαν ρομαντικές διακοπές στην Πάτμο. Σίμος Κεδίκογλου-Μαντώ Κόλλια, έπειτα από έξι μήνες χωρισμού, βρέθηκαν και πάλι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η αγάπη «πρωταγωνιστεί» φέτος το καλοκαίρι στη ζωή των δυο πρώην υπουργών!
- Η όμορφη Κατερίνα δεν είναι πια μόνη. Η Μις Πορτογαλία Κ. Σικινιώτη βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του νεαρού εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ.
- Κάτια Δανδουλάκη: «Το κασέ μου έπεσε κατά 65%». Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μιλά στην "R" για τη νέα σειρά του Star «Ορκοι Σιωπής» και όχι μόνο.
- Οι σταρ του Χόλιγουντ...ψηφίζουν Ελλάδα!
- Πρωταθλητής και στον έρωτα ο Λούης Τσάτουμας.
- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το θέατρο δεν είναι είδος...πολυτελείας Είναι είδος πρώτης ανάγκης και ανοίγει τα μάτια, γι' αυτό ενοχλεί».
- Κοινές διακοπές για χάρη των παιδιών. Ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου ταξίδεψαν οικογενειακώς στον Αργοσαρωνικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ