Η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι στις Κάννες

beloutsikannesready

Εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα κόκκινο εφαρμοστό φουστάνι έκανε στις Κάννες η Μόνικα Μπελουτσι που τον ερχόμενο Σεπτέμβριο γίνεται 50 Μαίων .

Κουκλάρα λοιπόν και άκρως αισθησιακή η Μόνικα Μπελούτσι παρά το διαζύγιο , έδειχνε μια χαρά και όπως είπε αισθάνεται και καλά:

«Καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Κατά ένα περίεργο τρόπο τα πενήντα μου ταιριάζουν καλύτερα από κάθε άλλη ηλικία. Το λέω από καρδιάς. Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου» (προφανώς εννοεί το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγο Βενσάν Κασέλ).

Και συμπλήρωσε: «Άλλωστε μην ξεχνάς ότι με χρειάζονται τα παιδιά μου. Συνεχίζω λοιπόν. Μέχρι το τέρμα. Όποτε έρθει αυτό!»

Η Μόνικα έφθασε στις Κάννες για λογαριασμό της Ιταλικής ταινίας «Τα θαύματα» (Le Meraviglie). Με σκηνοθέτη την τριαντάρα Αλις Ρορουότσερ και με στόρι από ξεχασμένη «φυλή» απογόνων των Ετρούσκων, κάπου στην Βόρεια Ιταλία. Αγροτών και μελλισοκόμων που παράγουν μέλι.. Η Μόνικα υποδύεται μια ασπροντυμένη «νεράιδα» που πρόκειται να βραβεύσει τον καλύτερο αγρότη..

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ