Κριστιάν Ρονάλντο: Αχούρι άφησε τη βίλα που νοίκιαζε στη Μύκονο [εικόνες&βίντεο]

ronaldomikonosready

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέστρεψε πολυτελή βίλα στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος γαλλικών μέσων ενημέρωσης και προβάλλουν εικόνες που επιβεβαιώνουν το γεγονός.
Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιριών του διακοπών στη Μύκονο.
Μια μέρα μετά την αναχώρησή του από το νησί «των ανέμων» η εκπομπή «Enquête Exclusive» του γαλλικού κανάλι Μ6, μπήκε στη βίλα και είδε σε τι κατάσταση άφησε ο σούπερ σταρ και οι φίλοι του που έμενε ο Πορτογάλος διεθνής και η αγαπημένη του... Τι κατέγραψαν; Πεταμένες καρέκλες στην πισίνα, λεκέδες στους εξωτερικούς λευκούς καναπέδες από ποτά, σκουπίδια και βρωμιά σε όλο το σπίτι. Οι εικόνες που ακολουθούν μιλάνες από μόνες τους...

ronaldo-villa-mykonos6

villa2

villa3

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, για τις εικόνες που προβάλλονται από τη βίλα ευθύνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η σύντροφός του Ιρίνα Σάικ και οι καλεσμένοι τους.
Ο ιδιοκτήτης της έδωσε αγώνα δρόμου, προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές, καθώς λίγα 24ωρα αργότερα, ήρθε ο επόμενος ενοικιαστής που πλήρωνε 30.000€ την εβδομάδα!


Δείτε εδώ το βίντεο

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ