Ο Νίκος Σίμος αναλαμβάνει συντονιστής στο Κανάλι της Βουλής

Ο Νίκος Σίμος αναλαμβάνει συντονιστής στο Κανάλι της Βουλής

Ο έμπειρος και έγκυρος δημοσιογράφος Νίκος Σίμος, αναλαμβάνει νέος συντονιστής στο Κανάλι της Βουλής. Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής,  Κωνσταντίνου Τασούλα, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, νέος Συντονιστής στο Τηλεοπτικό και Ραδιοφωνικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων διορίστηκε με τριετή θητεία ο Νίκος Σίμος. Μάλιστα η θητεία του μπορεί να ανανεωθεί για άλλη μια φορά.

Έχει ιδιαίτερη σημασία η επιλογή του Νίκου Σίμου, σε αυτήν την νευραλγική θέση για το Κανάλι της Βουλής, καθώς εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο και στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης για αναβάθμιση του ρόλου του Καναλιού της Βουλής, στην ενημέρωση των πολιτών.

Ο Νίκος Σίμος, είναι ένας έμπειρος δημοσιογράφος, με  μακρά προϋπηρεσία και διοικητική εμπειρία στο πεδίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που απολαμβάνει του σεβασμού και της εμπιστοσύνης στον χώρο της ενημέρωσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι και πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών, ενώ κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της Καθημερινής, του Ελεύθερου Τύπου, στο Κανάλι της Βουλής, αλλά και διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, το 2012.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ