Αν ο μη γένοιτο ήταν...

Αν ο μη γένοιτο ήταν...

Η τελευταία αήθης επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφου που απλώς παρουσίασε στατιστικά στοιχεία διεθνούς Οργανισμού για τον κορωνοϊό και την εξέλιξη της πανδημίας, αποτελεί την πλέον τρανή απόδειξη του τι θα συνέβαινε αν βάσκανος μοίρα της χώρας μας «τιμωρούσε» με το να ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας.

Με την εμπειρία μιας πολύ δυσάρεστης αριστερής 4ετίας και κάτι, είναι φυσικό η ελληνική κοινωνία να εξορκίζει το ενδεχόμενο να ήταν στα πράγματα ο  ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει λύσεις σε τόσο σοβαρά προβλήματα, κυριολεκτικώς ζωής και θανάτου.  

Οι λόγοι απλοί. Κατ’αρχάς ο λαϊκισμός που διακατέχει αυτό το κόμμα δεν θα επέτρεπε να ληφθούν απαγορευτικά μέτρα, στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, την οποίαν, γενικώς οι αριστεροί την περιφέρουν,απλώς για να παραβιάζουν τα όρια της. Και οι συνέπειες θα ήταν για τον ελληνικό λαό τραγικές και, ασφαλώς, αντίθετες απο το αποτέλεσμα που έχουν επιτύχει τα μέτρα της σημερινης κυβέρνησης. Και μάλιστα με διεθνή αναγνώριση.

Από την άλλη πλευρά τα όσα εβίωσε  ελληνική κοινωνία επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αυξήσει  την δυσπιστία του απέναντι  στην συγκεκριμένη κυβέρνηση. Και επομένως, η έλλειψη αυτή εμπιστοσύνης θα έκανε την ελληνική κοινωνία να μη συμμορφωθεί στα όποια μέτρα ενδεχομένως θα έπαιρνε –αν έπαιρνε- η αριστερή κυβέρνηση. Διότι απλώς θα αμφισβητείτο η σκοπιμότητά τους καθώς ο λαός γνωρίζει την ευκολία με την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε το άσπρο μαύρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ