Αναποτελεσματική η τοξικότητα Τσίπρα

Αναποτελεσματική η τοξικότητα Τσίπρα

Η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικώς ο κ. Τσίπρας είναι σαφές ότι έχουν αποφασίσει στην μακρά προεκλογική περίοδο που διανύουμε, να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής οξύτητας, προκειμένου να προκαλέσουν:

(α)  μία συσπείρωση του φυλλορροούντος κόμματος τους, με δεδομένο ότι η καταγραφόμενη σήμερα συσπείρωσή του παραμένει χαμηλή, λόγω του πλήθος των ...κοψοχέρηδων. Την  τακτική αυτή την αναδεικνύει ο κ. Τσίπρας με κάθε ευκαιρία.

(β) να αναχαιτίσουν μέσω της συσπείρωσης αυτής που επιδιώκουν με αυτόν τον λανθασμένο και ανήθικο πολιτικά τρόπο, διαρροές προς το ΚΙΝΑΛ.

Όμως ο κ. Τσίπρας  διαπράττει  ένα λάθος. Αντίπαλός του, βασικά, όποτε οι εκλογές γίνουν, δεν είναι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης και το κυβερνών κόμμα, εναντίον του οποίου ρίχνει συκοφαντικά πυρά με κάθε ευκαιρία. Είναι  κυρίως ο λαός ο οποίος αξιολογεί ήδη τα θλιβερά πεπραγμένα της δικής του διακυβέρνησης.

Είναι ο λαός που θυμάται  την φτωχοποίησή του. Που διαπίστωσε  ‘ότι μολονότι είχε εναποθέσει ελπίδες σε εκείνη την Αριστερά –που αποδείχθηκε και φαύλη- καμμία καλύτερη προοπτική δεν του εξασφάλισε,

Είναι ο λαός που είχε  δει  τότε την σύνταξή του συνεχώς να κόβεται και έζησε με τον φόβο της της χρεοκοπίας του Ταμείου του, ενώ σήμερα βλέπει συνεχείς φορολογικές ελαφρύνσεις και έμμεσες αυξήσεις,

Είναι ο νέος που δεν εύρισκε τότε  δουλειά και διόγκωσε το μεταναστευτικό ρεύμα  προς άλλες χώρες,

Είναι μία ολόκληρη κοινωνία που αποτέλεσε το θύμα ενός απάνθρωπου φορολογικού συστήματος πληρώνοντας μάλιστα ένα κράτος που δε του προσφέρει τίποτε. Απλώς για να κάνει πλασματικά πλεονάσματα η κυβέρνηση της για πρώτη φορά Αριστεράς.

Η κοινωνική αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αντανακλάται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, όπου σε κανένα τομέα που ενδιαφέρει άμεσα τους πολίτες δεν θέλει ο κόσμος να τον διαχειρίζεται η αποτυχούσα  κυβέρνηση της Αριστεράς.

Υπ’ αυτήν την έννοια, η όποια τακτική της όξυνσης και της τοξικότητας στην πολιτική αντιπαράθεση  είναι αναποτελεσματική. Η συκοφάντηση των αντιπάλων και η μεθοδολογία της διαιώνισης της αναπόδεικτης  υποψίας, ως λάσπης,  για να πληγούν ηθικά οι αντίπαλοι φέρνει αντίθετα αποτελέσματα διότι αποκαλύπτεται η πραγματική σκοπιμότητα του εγχειρήματος Τσίπρα. Και η όξυνση αυτή αποτρέπει οποιαδήποτε συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, κάθε φορά που η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει ενωμένη   τις εξωγενείς κρίσεις των τελευταίων  μηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ