Ανεύθυνοι μέχρι τέλους

Ανεύθυνοι μέχρι τέλους

Μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα κομματικά του στελέχη, έσπευσαν να παραδεχθούν τα λάθη που έκαναν, και να ομολογήσουν ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμηαπό τον ελληνικό λαό για τον τρόπο που άσκησαν πολιτική και τη σκληρή φορολογία που επέβαλλαν στη χώρα.Τελικά ούτε συγνώμη ζήτησαν ούτε παραδέχθηκαν λάθη και για ακόμη μία φορά εμπαίζουν με τις δηλώσεις τους τον ελληνικό λαό, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, συνεχίζοντας την αλαζονική τους συμπεριφορά.

Ο Πρωθυπουργός σε έκτακτες δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να κατηγορήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά τις «ενστάσεις» της για την ακατάσχετη παροχολογία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη εντός και εκτός να αμφισβητήσουν τις πολιτικές μας επιλογές και να φέρουν προσκόμματα στο σχέδιό μας. Σήμερα έφθασαν στο σημείο να θέσουν και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα. Είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων από το 2014 από τότε που ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Μητσοτάκης…».

Ο Αλέξης Τσίπρας, μη θέλοντας να καταλάβει τη ζημιά που επέφερε στη χώρα, και με μόνο στόχο την μείωση της επερχόμενης εκλογικής συντριβής του, επέλεξε λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές να φέρει όλα τα μέτρα, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια πλήρους υποταγής, που εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό. Με αυτόν τον τρόπο αθετεί μέτρα που ο ίδιος έχει υπογράψει με τους δανειστές μας, γνωρίζοντας ότι η επιλογή του αυτή θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την επόμενη κυβέρνηση, και επιλέγει τον δρόμο του εκφοβισμού για τους ταλαιπωρημένους Έλληνες φορολογούμενους. Διότι, μπορεί να υπόσχεται ελαφρύνσεις, όπως υποσχόταν και στο παρελθόν, αλλά στη συνέχεια έφερε βαρύτατη φορολογία, παίρνοντας πίσω τα πενιχρά επιδόματα που μοίρασε. 

Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα σε οικονομική ασφυξία, μετακυλίωντας την ευθύνη στον επερχόμενο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνονται απολύσεις, αλλά αντιθέτως θα υιοθετηθούν οι φοροελαφρύνσεις εκείνες οι οποίες θα συμβάλλουν στη δημιουργία πραγματικής ανάπτυξης.

Η κοροϊδία, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά ξεγυμνώνει ακόμα περισσότερο την πολιτική αναίδεια των κυβερνώντων, οι οποίοι εξακολουθούν να μην κατανοούν το πραγματικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, και να πιστεύουν ότι με τέτοια τεχνάσματα θα μπορέσουν να επανέλθουν κάποια στιγμή στην εξουσία ή να μειώσουν τη διαφορά.Eυτυχώς για τη χώρα η τετραετία λήγει…

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ