Από τα αζήτητα

Από τα αζήτητα

Πενία τέχνας κατεργάζεται και προφανώς έχει πέσει μεγάλη φτώχεια στην συμπλήρωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, με εντολή βεβαίως του αρχηγού δέχεται ως υποψηφίους, «ό, τι πετάει και ό, τι κολυμπάει».

Οι Έλληνες ψηφοφόροι επομένως καλούνται –και προσκαλούνται- από τους νεοκομμουνιστές να ψηφίσουν ένα κόμμα για να τους εκπροσωπήσουν στην νέα Βουλή ένας ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Μιθριδάτης και ο Βαγγέλης Αντώναρος, Ο γνωστός Αντώναρος.

Οι συγκεκριμένες εντάξεις στο κόμμα που έριξε την Ελλάδα στα βράχια ενδεχομένως βασίζονται στην αφελή λογική ότι με τον μεν ράπερ θα προσελκύσει τους νέους ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον δε άλλοτε εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή ότι θα προσελκυστούν οι καραμανλικοί ψηφοφόροι. Οι οποίοι παρεμπιπτόντως απωθούνται από την πολιτική εμπάθεια του συγκεκριμένου προσώπου, τον οποίον άλλωστε έχει αποκηρύξει ο πρώην πρωθυπουργός.

Η Βουλή που αποτελεί το κατ’ εξοχήν νομοθετικό σώμα, έχει ως έργο την συγκρότηση μέσω των Νόμων που ψηφίζει του πλαισίου που καθορίζει τις ζωές των πολιτών μέσα σε μία συντεταγμένη Πολιτεία. Επομένως η σοβαρότητα πρέπει να κυριαρχεί στην επιλογή από τα κόμμα των προσώπων που θα εκπροσωπήσουν τον λαό και όχι η επιδίωξη προσέλκυσης ψήφων μέσω μίας πολυσυλλεκτικότητας που την εξασφαλίζει  αναγνωρισιμότητα κάποιων. Έστω και αν τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν τα προσόντα να υπηρετήσουν τον σκοπό για τον οποίον εκλέγονται. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για την καλύτερη δυνατή, από πλευράς πολιτικής ποιότητας, εκπροσώπησή του μέσα στο Κοινοβούλιο. Ενδιαφέρεται μόνο για το μέσο με το οποίο είναι δυνατόν να προσελκύσει ψήφους. Γι αυτό και επιλέγει ακόμη και από το …κάτω ράφι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS