Επιστροφή στις ρίζες

Επιστροφή στις ρίζες

Για  διχασμό προσωπικότητας διακρίνεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ καθότι στο DNA του είναι εγγεγραμμένες συγκεκριμένες ιδεοληψίες. Τι εννοούμε. Τους άρεσε μεν η εξουσία και τα καλά της και συμβιβάστηκαν με τις γνωστές κωλοτούμπες.

Όμως, ως γνωστόν πρώτα βγαίνει η ψυχή κλπ κλπ Έτσι έχουν αρχίσει και πάλι να χαϊδεύουν τα αυτιά του περιθωρίου. Και γι’αυτό δίνουν τις ερμηνείες που τους βολεύουν  σε κάθε είδους έννοια, νομική και μη. Λ.χ. επιμένουν ότι δεν συνιστά παραβατικότητα  όταν κάποιος ως νέος κρατά μία μολότοφ. Και παραβλέπουν σκοπίμως, προκειμένου να χαϊδέψουν τα αυτιά εκείνων των αναρχοαυτόνομων που πάντοτε οι συριζαίοι τους έβλεπαν συμπαθώς, το αυτονόητο: Ότι αυτός που κρατάει μία μολότοφ  βρίσκεται στο πρωτο στάδιο εκπαίδευσης για να εξελιχθεί σε τρομοκράτη. Και ότι είναι αυτός ο νέος που είναι πιο εύκολο να προσηλυτισθεί ώστε να αποτελέσει τον αυριανό τρομοκράτη ή μέλος του αντάρτικου πόλεως. Παραβλέπουν επίσης οι συριζαίοι που επιστρέφουν σιγά σιγά «στις ρίζες τους», ότι όποιος έχει στο σακκίδιό του μία μολότοφ έχει συγκεκριμένο επιθετικό στόχο και δεν  έχει την συγκεκριμένη εμπρηστική βόμβα  για να ανάψει πασχαλινά πυροτεχνήματα.

Το μεγάλο λάθος τους; Ότι κάτι τέτοια  κοινωνία δεν τα βλέπει ως εκδηλώσεις δημοκρατικών αντιλήψεων, αλλά ως στήριξη σε φαινόμενα αναρχίας και κατάλυσης της έννομης τάξης, αλλά και σε ένα άλλο είδος εγκληματικότητας. Αλλά είπαμε...Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ. Μας το επιβεβαίωσε –εκτός από τις συριζαϊκές θεωρίες περί μολότοφ- και μία άγνωστη στο πανελλήνιο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η οποία μας διαβεβαίωσε ότι τα υλικά –πέτρες τσιμεντόλιθοι και καδρόνια- που βρήκε η Αστυνομία σε ταράτσα στα Εξάρχεια ήταν μπάζα από...ανακαίνιση! Και ως γνωστόν τα μπαζα από τέτοιες εργασίες οι εργολάβοι τα ανεβάζουν σε ταράτσες. Όπως και τους σχετικούς κάδους όπου τα αποθέτουν!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ