Έτσι είναι μόνο αν έτσι νομίζουν

Έτσι είναι μόνο αν έτσι νομίζουν

Στον ΣΥΡΙΖΑ επιχαίρουν, μάλλον μονοδιάστατα, διαβάζοντας και την νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητος. Διότι αποτυπώνεται μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης και τέτοια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν πολλαπλές και απρόβλεπτες κρίσεις, μία φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης.

Ενώ στην Κουμουνδούρου και στα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν για την φθορά αυτή, εν τούτοις παραβλέπουν δύο πολύ σημαντικά στοιχεία που αφορούν την για πρώτη φορά Αριστερά και προσωπικώς τον κ. Τσίπρα.

Το πρώτο στοιχείο είναι ότι παραμένει παγιωμένη μία διψήφια διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της πρώτης. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καρπώνεται την φθορά αυτή.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι η κοινή γνώμη μπορεί να εκφράζει την αρνητική της άποψη για κάποιους χειρισμούς της κυβέρνησης ή τις επιφυλάξεις της, αλλά ΔΕΝ εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Πράγμα που επίσης σημαίνει ότι η κοινωνία δεν ξεχνάει το είδος της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τα δεδομένα αυτά μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ. Για τον απλούστατο λόγο ότι μια νέα ήττα του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθιστά ιδιαιτέρως επισφαλή την αρχηγική του θέση, διότι από ατού της συγκεκριμένης Αριστεράς εξελίσσεται σε βαρίδι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS