Ευτυχώς έχουμε άλλη κυβέρνηση

Ευτυχώς έχουμε άλλη κυβέρνηση

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, λέει ο θυμόσοφος λαός. Αγαπάει όμως φαίνεται και την Ελλάδα και φρόντισε, στην πιο δύσκολη περίοδό της, με την πανδημία από την μια πλευρά και τον υβριδικό πόλεμο του Ερντογάν, σε βάρος της χώρας μας,  μέσω των μεταναστευτικών ροών, να είναι στο τιμόνι της Ελλάδας μία σοβαρή κυβέρνηση και επικεφαλής της ένας αποφασιστικός πρωθυπουργός.

Δικαιολογημένα ψυχοπλακωμένοι όλοι, δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα γινόταν ανστην διακυβέρνηση της χώρας θα ήταν ένα κυβερνητικό συνονθύλευμα τύπου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με τις ιδεοληψίες και τις εμμονές. Άλλωστεας μη ξεχνάμε ότι ο οψίμως προσφερθείς να θέσει εαυτόν στην διάθεση των δημοσίων νοσοκομείων και alteregoτου κ. Τσίπρα, κ. Πολάκης, την πρώτη παρατήρηση που έκανε ήταν ότι τον ιό τον έφεραν οι πλούσιοι και οι χριστιανοί!!

Και ας μη λησμονούμε ότι οι δικαιολογημένες επιφυλάξεις απέναντι στην Ελλάδα επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ οφείλονταν στην μηδαμινή σχεδόν αξιοπιστία της τότε κυβέρνησης.

Ασφαλώς και σε τέτοιες κρίσιμες περιστάσεις που χρειάζεται ενότητα αποτελούν ίσως τέτοιες υπομνηστικές παρατηρήσεις περιττή πολυτέλεια, διότι ξύνουν πληγές Όμως η μνήμη είναι εφόδιο για κάθε λαό. Να θυμάται ώστε να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος. Και να αποθηκεύσει στην μνήμη του ότι (α) η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που αντέδρασε τόσο γρήγορα στην πανδημία του κορωνοϊού (β) απεσοβήθησαν κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα πλήθη των μεταναστών που, οπλισμένους με χημικά και μολότοφ έστελνε ο Ερντογάν (γ) απαλλαγήκαμε από το άγχος των πλεονασμάτων του 3,5% που είχε συμφωνήσει ο κ. Τσίπρας (δ) μας έκαναν δεκτούς, όπως τις άλλες μεγάλες χώρες της Ευρώπης στο καθεστώς ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ