Η αριστερή διακυβέρνηση στην κόψη του ξυραφιού

suriza omiliaτου Μάνου Καμπανέλλη

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας και οι «αριστεροί» σύντροφοί του, ανέλαβαν για δεύτερη φορά τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας.

Αυτό που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, μόλις 50 ημέρες μετά τις εκλογές, είναι η πλήρης ηθική και ιδεολογική απαξίωση του κράτους.

Δεν θα αναφερθώ στην προκλητική στάση του πρωθυπουργού με την ανοχή που επιδεικνύει απέναντι στους κκ Φλαμπουράρη και Σταθάκη, διότι αφορά οικονομικά θέματα, που ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης και θα τους κρίνει η ίδια η κοινωνία.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, δήλωσε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο”:
“Δεν είναι δυνατόν να οφείλει να δηλώνει ο μαθητής σε δημόσιο έγγραφο το θρήσκευμά του, ώστε να εξασφαλίσει την απαλλαγή. Θα πρέπει να δηλώνει ο γονέας ότι θα ήθελε το παιδί του να μην κάνει Θρησκευτικά χωρίς καμία αναφορά θετική ή αρνητική στο θρήσκευμα. Κακώς δεν το αλλάξαμε ως τώρα, θα το αλλάξουμε».

Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, ο σημερινός υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, έκανε λόγο για την αιματηρή εθνοκάθαρση των Ποντίων, λέγοντας ότι είναι άλλο πράγμα η γενοκτονία. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το αίμα, τον πόνο, όσα έχουν υποστεί οι Πόντιοι, από τη θηριωδία των Τούρκων. Αυτό είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα η γενοκτονία με αυστηρή επιστημονική έννοια».

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε υπουργούς νυν και τέως της κυβέρνησης, να αλληλοκατηγορούνται για παρακολουθήσεις ημετέρων και απειλές για την ίδια τους τη ζωή. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, περιγράφει τα όσα συνέβησαν όσο κατείχε τη θέση, καταγγέλλοντας ότι πολιτικοί που σχετίζονται με τρομοκράτες, απειλούν τη ζωή του.

Σαν να μην είχε άλλα προβλήματα προς επίλυση η χώρα, και σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας onalert.gr, ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, αποφάσισε να "ξηλώσει" το εθνόσημο από τις στολές των αξιωματικών.
Συγκεκριμένα καταργούνται:
- Το διακριτικό σήμα που φορούσαν όσοι στρατιωτικοί υπηρετούσαν στο Επιτελικό Γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ.
- Το διακριτικό σήμα που είχε καθιερωθεί για όσους υπηρετούσαν στο ΓΕΕΘΑ/Ε3/ΟΑΣ και στο ΓΕΕΘΑ /ΕΘΚΕΠΙΧ.
- Το διακριτικό, το οποίο απεικονίζει το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τη λέξη “ΕΛΛΑΣ” παύει να φέρεται στις στρατιωτικές στολές.
- Το στρατιωτικό προσωπικό των ΕΔ που υπηρετεί στο εξωτερικό θα φέρει σε όλες τις στολές το διακριτικό με την Ελληνική σημαία.

Πριν από 21 χρόνια, ο Χένρι Κίσινγκερ υποτίθεται ότι έκανε την ακόλουθη δήλωση κατά τη διάρκεια ομιλίας του:
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Η δήλωση βεβαίως αυτή ποτέ δεν έγινε, και μάλιστα τη διέψευσε και προσωπικά ο Χένρι Κίσινγκερ. Αρκετοί έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο Κίσινγκερ μπορεί να τα πίστευε αυτά, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να τα δηλώσει δημοσίως.

Δυστυχώς, η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, θίγει βάναυσα τον ελληνισμό, τα ιδεώδη των Ελλήνων και πράττει αυτό, που ακόμα και ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όπως ο Χένρι Κίσινγκερ, αρνήθηκε να δηλώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ