Η ΕΡΤ και τα ιδιωτικά κανάλια

Η ΕΡΤ και τα ιδιωτικά κανάλια

Η σημερινή μέρα και το χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το πρόβλημα της ανομίας που εμφανίζεται σήμερα στη χώρα μας.

Το πρόβλημα της αναρχίας που επικρατεί στην καθημερινότητα των Ελλήνων γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερο. Πανεπιστήμια, πρεσβείες, δημόσιες υπηρεσίες, αστυνομία, δέχονται «επιθέσεις» από αναρχικά στοιχεία, χωρίς η κυβέρνηση να πράττει τα αυτονόητα.

Αναμφισβήτητα, όταν ο υπουργός Υγείας αναφέρεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χαρακτηρίζοντάς τον «βοθροκάναλο», δημιουργεί το υπόστρωμα για τη σημερινή ενέργεια.

Η στρεβλότερη, όμως, άποψη των κυβερνώντων και πολλών άλλων βεβαίως που ταυτίζονται με αυτήν είναι ότι, επειδή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ βρίσκεται πολιτικά πιο κοντά στις απόψεις της αντιπολίτευσης, δικαιούται η κυβέρνηση να έχει κάνει δικό της κανάλι την ΕΡΤ. Κατά την προσωπική τους άποψη, αυτό δημιουργεί μία τηλεοπτική ισορροπία στον τρόπο που ακούγονται και μεταφέρονται οι απόψεις Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα, όπου κάθε τηλεοπτικός σταθμός δικαιούται να έχει τις δικές του απόψεις και το δικό του κοινό. Αυτό ισχύει για όλα τα ιδιωτικά κανάλια, εξαιρουμένης βεβαίως της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, η οποία υποχρεούται να ενημερώνει αντικειμενικά τους Έλληνες φορολογουμένους και όχι μονομερώς, ως παράρτημα της Κουμουνδούρου, διότι, τα έσοδα του ΣΚΑΪ και κάθε ιδιωτικού σταθμού προέρχονται από τις διαφημίσεις και μόνο, αλλά η Δημόσια Τηλεόραση ζει και αναπνέει από το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι και όχι επιλεκτικά οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Η κατάσταση της Δημόσιας Τηλεόρασης καθημερινά χειροτερεύει, εκμηδενίζοντας την ίδια της την υπόσταση. Είναι υποχρέωση της επόμενης κυβέρνησης να συνδράμει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ο «γίγαντας» της ενημέρωσης να πάρει τη θέση που του αξίζει, κερδίζοντας ξανά την αξιοπιστία στην ενημέρωση και την αποδοχή των Ελλήνων φορολογουμένων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ