Ηταν θέμα εμπιστοσύνης

Ηταν θέμα εμπιστοσύνης

Εδώ και 70 χρόνια –από την Κατοχή και τον Εμφύλιο- η Ελλάδα  είχε να βιώσει κατάσταση όπως η σημερινή της πανδημίας

Και ευτυχώς την δυσκολότατη αυτή κατάσταση κλήθηκε να την χειριστεί μία σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση. Η δε σοβαρότητα και υπευθυνότητα έχει μέτρο σύγκρισης με την προηγούμενη διακυβέρνηση της χώρας από μία Αριστερά που έμαθε να κυβερνά στην πλάτη των Ελλήνων. Με τις γνωστές συνπέπειες. Άλλωστε αν η ελληνική κοινωνία είχε διαμορφώσει διαφορετική άποψη, συγκρίνοντας το παρόν με το παρελθόν δεν θα στήριζε την κυβέρνηση στην συντριπτική της πλειοψηφία. 

Πέραν όμως της έγκρισης από τον ελληνικό λαό των πρωτοβουλιών που παίρνει η κυβέρνηση και των μέτρων που εφαρμόζει, η μέγιστη απόδειξη της έγκρισης αυτής δεν είναι αυτή που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις. Είναι η πάνδημη συμμόρφωση του ελληνικού λαού στα αυστηρά μέτρα περιορισμώνπου έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο διότι ο λαός έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του προβλήματος για την υγεία του αλλά και διότι αναγνωρίζει ότι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση είνια τα ενδεδειγμένα για την προστασία του.

Όλα αυτά δείχνουν για μία ακόμη φορά αυτό που ο ελληνικός λαός επιδεικνύει σε κάθε εθνική δοκιμασία αρραγή ενότητα και συστοίχιση  με την κυβέρνησή του. Αρκεί αυτοί που τον κυβερνούν να του εμπνέουν εμπιστοσύνη. 

Είναι ασφαλώς δυσάρεστο που την ενότητα του αυτή ο λαός δεν μπόρεσε να την εκδηλώσει, όπως κάθε χρόνο, γιορτάζοντας την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Αρκεί όμως που την εκδηλώνει, όχι συμμετέχοντας σε αυτονόητες τελετές, αλλά με την υπεύθυνη στάση του, στηρίζοντας  έτσι αυτούς που έχουν τα ηνία της χώρας που σκοπό έχουν πρωτίστως την προστασία του ελληνικού λαού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ