Οι ... αρμοί καίνε τον κ. Μίμη

Οι ... αρμοί καίνε τον κ. Μίμη

Η ατυχής αναφορά του κ. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ότι «την δέυτερη φορά που η Αριστερά κερδίσει τις εκλογές θα καταφέρει να αναλάβει την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων αλλά και κρίσιμων αρμών της εξουσίας»,  όπου αρμοί είναι κάθε Θεσμός, έχει και άλλη ανάγνωση. 

Λοιπόν δεν θα μπορούσε να βρει χειρότερο εισαγγελικό ...κατήγορο από τον ίδιο τον, πρώην προϊστάμενό του, κ. Τσίπρα,  ο δικαίως μπλεγμένος σε δικαστικές περιπέτειες πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Μίμης Παπαγγελόπουλος! Πως; Είναι απλό. Ο Παπαγγελόπουλος κατηγορείται για συγκεκριμένες κακουργηματικές πράξεις που στοιχειοθετούνται από την επι σειράν εών προσπάθεια χειραγώγησης δικαστικών λειτουργών προς όφελος της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μπορεί να το αρνείται κατά καιρούς σε δηλώσεις του, αλλά το επιβεβαίωσε ο πρώην πρωθυπουργός με την ομολογία-αποκάλυψη της αντίληψης με την οποία βλέπει ο ίδιος την άσκηση της εξουσίας.  Αντίληψη που εφάρμοσε μάλιστα ως κυβερνήτης καθ’όσον τα όσα έκανε ο Παπαγγελόπουλος κάθε άλλο παρά ερήμην του συνέβαιναν.

Δεδομενου δε ότι κρίσιμος αρμός είναι και ο Θεσμός της Δικαιοσύνης και δεδομένου ότι ο κ.Παπαγελόπουλος δεν λειτουργούσε ερήμην του κ.Τσίπρα, ανέτως συμπεραίνουμε ότι (α) κατά την προηγούμενη κυτβερνητική θητεία ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε προπόνηση στον έλεγχο του... συγκεκριμένου αρμού και (β) τον βοηθούσε σε αυτό ο υπόδικος πρώην υπουργός του.

Έτερον συμπέρασμα. Μπορεί να μην ξέρει τον Μοντεσκιέ ο κ. Τσίπρας σίγουρα όμως ξέρει τον Χόνεκερ και τον Τσαουσέσκου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ