Όταν οι δικτατορίσκοι παραδίδουν μαθήματα

Όταν οι δικτατορίσκοι παραδίδουν μαθήματα

Ήταν ιδιαίτερα προκλητική τις τελευταίες μέρες η απόπειρα της Ρωσίας να παραδώσει στην χώρα μας μαθήματα δημοκρατίας είτε μέσω της εδώ πρεσβείας της είτε μέσω της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, της κ. Ζαχάροβα. 


Προσέβαλαν μάλιστα οι Ρώσοι  κατά τρόπο ιταμό την πολιτική ηγεσία και τον πολιτικό κόσμο γενικώς αλλά και  τους Έλληνες δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους συλλήβδην για αντιρωσική προπαγάνδα  και απαιτώντας από αυτούς να δείξουν σοβαρότητα! Πράγμα που σημαίνει, ότι κατά την ρωσική αντίληψη, θα έπρεπε  να σιωπήσουν για την νένα εθνοκάθαρση που γίνεται στην Ουκρανία και να μη συνταχθούν με το υπόλοιπο κόσμο που βλέπει κατάπληκτο την ρωσική προσπάθεια να αλλάξει την ιστορία με τα όπλα, κατά παράβαση κάθε αρχής δικαίου.  


Εν κατακλείδι δεν έχει κανένα λόγο να παραπονείται η Ρωσία αφού έχει με το μέρος της τόσο τον Πάνο Καμμένο που επιδοκιμάζει την ανακοίνωση της, όσο και λοιπά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μέμφονται την ελληνική κυβέρνηση επειδή απέστειλε αμυντικό εξοπλισμό στον χειμαζόμενο και αντιστεκόμενο ουκρανικό λαό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ