Τα άκρα συμπορεύτηκαν πάλι

Τα άκρα συμπορεύτηκαν πάλι

Ήρκεσε μία συμβολική διαδικτυακή παρουσία του μαχόμενου Προέδρου Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή για να φανεί η υποκρισία νεοκομουνιστών και κομμουνιστών, ΣΥΡΙΖΑ  και  ΚΚΕ που απεγνωσμένα προσπαθούν επί τόσες εβδομάδες να κρύψουν την φιλοπουτινική τους στάση.

Η στάση ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ μας υπενθύμισε κάτι που θα ώφειλε να αποκρύπτει. Ότι έχει συμπορευτεί με τους Έλληνες Ναζιστές της Χρυσής Αυγής τους οποίους στην φυλακή τους έριξε η ΝΔ. 

Ήταν κοινού περιεχομένου οι δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και Κασιδιάρη –του εμβληματικότερου εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- για την παρουσία μαζί με τον Ζελένσκι και δύο μαχητών ο ένας εκ των οποίων πολεμούσε με το Τάγμα Αζόφ κατά των Ναζί του Πούτιν. Διότι και οι μισθοφόροι της Wagner που χρησιμοποιεί ο Βλαδίμηρος ακροδεξιοί και νεοναζί είναι! 

Αυτοί μάλιστα οι ΣΥΡΙΖΑίοι που  εξανέστησαν , με τον Νίκο Φίλη μάλιστα να αποχωρεί από την αίθουσα ξέχασαν προφανώς την δήλωση Βούτση ως Προέδρου του Κοινοβουλίου ότι «στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι», καλώντας ουσιαστικά την Χ.Α να ψηφίσει την αλλαγή του εκλογικού Νόμου!!

Και δεν ήταν η μόνη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τους Έλληνες νεοναζιστές. Συμπορεύτηκε με τους …»Αγανακτισμένους». Συμπορεύτηκε όταν ήσαν σε εξέλιξη οι διαδικασίες για οδηγηθεί σε δίκη η Χ.Α. Συμπορεύτηκε για να εμποδίσουν από κοινού την εκλογή του Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας και να οδηγηθούμε σε εκλογές από τις οποίες ωφελήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος  στους Έλληνες νεοναζί και οφείλει να μη το ξεχνάει. Όπως δεν το ξεχνάμε κι εμείς… 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS