Τους φταίει η ελληνική κοινωνία

Τους φταίει η ελληνική κοινωνία

Όποιος πεινάει, καρβέλια ονειρεύεται λέει ο θυμόσοφος λαός και η παροιμία αυτή ταιριάζει απόλυτα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στα παρασυρθέντα από την απόγνωση του κ. Τσίπρα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ονειρεύονται λοιπόν σύσσωμοι οι αντιπολιτευόμενοι την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι διαθέτουν μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και, επομένως, η γνώμη που εκφράζουν οι πολίτες στις δημοσκοπήσεις είναι διαστρεβλωμένη διότι υπάρχει, υποτίθεται, διαπλοκή μεταξύ της κυβέρνησης και των εταιρειών! Γι’ αυτό κατέθεσαν και αίτημα για εξεταστική επιτροπή, αλλά η σχετική συζήτηση στην Βουλή αποκάλυψε και το ένοχο παρελθόν της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικώς ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι αδυνατεί να συνειδητοποιήσει και να παραδεχτεί τα ολέθρια αποτελέσματα της διακυβέρνησής του. Γι’ αυτό και του είναι δύσκολο να αποδεχθεί την αποδοκιμασία του κόσμου που εκφράστηκε μάλιστα κατά βροντώδη τρόπο στις εκλογές του 2019. Και είναι μάλλον φυσικό να εκνευρίζεται ο κ. Τσίπρας διότι η αποδοκιμασία αυτή συνεχίζεται καθ όλη την διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μάλιστα διαπιστώνει ότι παρά την όποια φυσιολογική φθορά της, αυτός είτε ως πρόσωπο ο ίδιος είτε το κόμμα του δεν δρέπουν δημοσκοπικούς καρπούς από την φθορά αυτή.

Αν δεν αρέσουν στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευση τα ποσοστά της πρόθεσης ψήφου θα μπορούσαν να βγάλουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα από τα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ερευνών, Όταν λ.χ, θεωρεί η κοινωνία ότι για την αντιμετώπιση της πανδημίας η διαχείριση από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν χειρότερη ή όταν σε συντριπτικό ποσοστό οι Έλληνες πολίτες θεωρούν λίαν επωφελή την αμυντική Συμφωνία με την Γαλλία, την οποία καταψηφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοσκοπήσεις και άρα οι πολίτες του φταίνε του κ,. Τσίπρα για την δική του ανικανότητα που αναγνωρίζει η ελληνική κοινωνία;

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS