Βλακείας εγκώμιον

Βλακείας εγκώμιον

Οι ζημιές της ανεκδιήγητης συμπεριφοράς της αριστερής κυβέρνησης που ευνόησε και ανέχθηκε την λειτουργία παρακράτους, με την συμμετοχή μάλιστα και συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών είναι πολλαπλές. Μεθοδική υπονόμευση των δημοκρατικών Θεσμών. Σπίλωση υπολήψεων. Δολοφονία προσωπικότητας. Αθέμιτες συναλλαγές. Υπονόμευση του κύρους του πολιτικού κόσμου.

Όμως όλα αυτά συμπυκνώνονται σε μία πολιτική βλακεία, η οποία έχει πέραν των ανωτέρω σοβαρών επιπτώσεων και μία πρόσθετη οικονομική ζημία για το ελληνικό κράτος, τα συμφέροντα του οποίοι οι ερασιτέχνες ΣΥΡΙΖΑίοι υποτίθεται ότι προστάτευαν. Η ζημιά αυτή αφορά βεβαίως στην Novartis, η υπόθεση της οποίας έχει διευκρινισθεί απολύτως από τις αμερικανικές αρχές. Έτσι λοιπόν η για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση κατόρθωσε τα εξής εντυπωσιακά:

Πρώτον το ελληνικό κράτος να μη πάρει ούτε ένα ευρώ από την καταδίκη της φαρμακευτικής εταιρίας μολονότι το σκάνδαλο αφορούσε, επιβεβαιωμένα και Έλληνες γιατρούς οι οποίοι έπαιρναν δωράκια σε χρήμα και σε είδος προκειμένου να συνταγογραφούν φάρμακα της εταιρίας αυτής. Αντί λοιπόν να επωφεληθεί το ελληνικό Δημόσιο, με τις μεθοδεύσεις Τσίπρα και των συν αυτώ που άφησαν ανεξέλεγκτο τον πυρήνα του σκανδάλου –γιατί μέλημά τους ήταν να συκοφαντήσουν τους πολιτικούς αντιπάλους τους- δεν εισπράττει τίποτε από την χρηματική ποινή που το ελληνικό Κράτος θα έπρεπενα επιβάλει.

Δεύτερον και πλέον αποκαλυπτικό της βλακείας που κάλυπτε όλες αυτές τι μεθοδεύσεις. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες από το αμερικανικό Δημόσιο τους οποίους κατά τα άλλα επιχείρησαν οι έξυπνοι ΣΥΡΙΖΑίοι να χρησιμοποιήσουν μπας και κατέδιδαν πολιτικά πρόσωπα, προκειται να εισπράξουν από τις ΗΠΑ, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψαν, τρομακτικά σε ύψος ποσά ως αμοιβή!

Το πέτυχε κι αυτό η Αριστερά, με την σύμπραξη μάλιστα κάποιων εισαγγελικών αρχών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS