4 Λόγοι που πρέπει να ασφαλίσεις τη μηχανή σου για κλοπή!

4 Λόγοι που πρέπει να ασφαλίσεις τη μηχανή σου για κλοπή!

Οι κλοπές μηχανών, αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο και πολλοί ιδιοκτήτες νέων μηχανών σκέφτονται πλέον να κάνουν ασφάλεια κλοπής και να μην αρκεστούν στην βασική κάλυψη της μηχανής τους.

Τι κι αν οι περισσότερες καινούργιες μηχανές έχουν εξελιγμένα αντικλεπτικά συστήματα, οι ληστές έχουν αποκτήσει την τεχνογνωσία να τα απενεργοποιούν. Επειδή γνωρίζουμε ότι η μηχανή, για τους λάτρεις των δίκυκλων, πέρα από περιουσιακό στοιχείο έχει και συναισθηματική αξία, σου παραθέτουμε τους λόγους που αξίζει να επενδύσεις κάποια παραπάνω χρήματα και να επιλέξεις την ασφάλεια κλοπής.

Αύξηση των κλοπών μηχανών

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά κλοπών όπου αφαιρούνται είτε εξαρτήματα όπως μάσκα, κοντέρ, εγκέφαλος και κινητήρας είτε ολόκληρη η μηχανή. Οι λόγοι που γίνονται αυτές οι κλοπές είναι πολλοί, ωστόσο οι βασικότεροι είναι η πώληση των ανταλλακτικών δημοφιλών μοντέλων μηχανών της αγοράς και η χρήση μέρους των εξαρτημάτων. Εάν έχεις επιλέξει να οδηγείς κάποια από τις μηχανές της αγοράς, τότε η ασφάλεια κλοπής είναι η καλύτερη επιλογή για να προστατευτείς.

asfaleia mhxanh 1

Αποζημίωση για ολική κλοπή

Η ασφάλεια για ολική κλοπή, σου δίνει αποζημίωση ίση με την εμπορική αξία της μηχανής σου. Αν έχεις πρόσφατα αποκτήσει την νέα σου μηχανή, ακόμη και στην δυσάρεστη περίπτωση της κλοπής, θα πάρεις αποζημίωση ίση με την εμπορική της αξία. Άρα, θα μπορέσεις να την αντικαταστήσεις άμεσα. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρείες που διαθέτουν ασφάλεια ολικής κλοπής, δεν ασφαλίζουν όλες τις μηχανές. Θα πρέπει η εμπορική αξία της μηχανής να ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, για να μπορείς να την ασφαλίσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να ενημερώνεις την ασφαλιστική χρόνο με τον χρόνο για την εμπορική αξία της μηχανής σου, ειδάλλως υπάρχει πιθανότητα είτε να λάβεις μικρότερη αποζημίωση.

Ψυχική Ηρεμία

Εάν είσαι μηχανόβιος, τότε σίγουρα η μηχανή είναι όλη σου η ζωή. Αλλά και να μην είσαι από εκείνους που δεν αποχωρίζονται την μηχανή τους, ένα αναπάντεχο περιστατικό κλοπής μπορεί να σου φέρει μεγάλη ψυχική αναστάτωση και να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου. Με την ασφάλεια ολικής κλοπής, θα μπορείς να κοιμάσαι ήρεμος τα βράδια και θα είσαι σίγουρος ότι ο σύμβουλος ασφάλισής σου  την δύσκολη στιγμή, θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για την δήλωση της κλοπής και την αποζημίωσή σου.

asfaleia mhxanh 2

Παίρνεις πολλά περισσότερα απ’ όσα δίνεις

Μπορεί η ασφάλεια κλοπής, να είναι ακριβότερη από την βασική ασφάλεια, όμως τα χρήματα που επενδύεις στην ασφάλεια, θα τα αποσβέσεις μία και καλή και με το παραπάνω σε περίπτωση που οι ληστές βάλουν στο μάτι την μηχανή σου. Οι τιμές στις ασφάλειες κλοπής ποικίλουν και εξαρτώνται από παράγοντες όπως τα κυβικά της μηχανής, το μοντέλο μηχανής, την διάρκεια ασφάλισης και την περιοχή που διαμένει ο ιδιοκτήτης. Πλέον μπορείς να συγκρίνεις online τιμές στις ασφάλειες ολικής/μερικής κλοπής και να διαλέξεις την εταιρεία και το πακέτο που σου προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ