Διαζύγιο για τον Hamilton -Χωρίζουν οι δρόμοι τους μετά από 7 χρόνια

Διαζύγιο για τον Hamilton -Χωρίζουν οι δρόμοι τους μετά από 7 χρόνια

Διαφορετικούς δρόμους θα ακουλουθούν από εδώ και στο εξής ο Hamilton και η επιστήθια φίλη του και φυσικοθεραπεύτριά, Angela Cullen. Τι δήλωσε ο Βρετανός οδηγός.

Χωρίς την «φύλακα-αγγελό» του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις πίστες της Formula 1 ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton.

Ο οδηγός της Mercedes ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τη λήξη της συνεργασίας του με την επί σειρά ετών φυσικοθεραπεύτριά του, Angela Cullen.

«Τα τελευταία εφτά χρόνια, (σ.σ. η Angela) βρισκόταν στο πλευρό μου και με ωθούσε να βγάζω προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή μου. Χάρη σε αυτή είμαι πιο δυνατός αθλητής και καλύτερος άνθρωπος. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο όσο πραγματοποιεί τα επόμενα βήματά της και κυνηγάει τα όνειρά της. Angela, σε ευχαριστώ για όλα και ανυπομονώ να δω τι επιφυλλάσσει το μέλλον για εσένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Hamilton στην ανάρτησή του.

 

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε και η Cullen προκειμένου να γνωστοποιήσει στους ακολούθους της την αποχώρηση από το πλευρό του Hamilton. «Ακριβώς πριν από 7 χρόνια, στο GP της Αυστραλίας, στεκόμουν για πρώτη φορά σε paddock της Formula 1. Σήμερα, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ότι ξεκινάω μια νέα περιπέτεια», ανέφερε η Cullen η οποία ευχαρίστησε τη Mercedes και χαρακτήρισε τον Βρετανό οδηγό G.O.A.T. (κορυφαίο όλων των εποχών).

Η πρώτη επαφή της Νεοζηλανδής φυσικοθεραπεύτριας με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού έγινε το 2016 μέσω της εταιρείας Hintsa Performance.

Η συνεργασία του με τον Lewis προέκυψε μετά το θάνατο του Dr.Hintsa, το 2016, όταν ο διευθυντής Hintsa Performance, Pete Mcknight, την τοποθέτησε στο πλευρό του Βρετανού οδηγού της F1.

Ο Mcknight θεώρησε ότι η Cullen μπορούσε να «κερδίσει» έναν αθλητή όχι μόνο λόγω των ικανοτήτων της στη φυσικοθεραπία, αλλά και επειδή κατανοούσε τον τρόπο σκέψης των αθλητών και γνώριζε πώς να τους κάνει νιώθουν πως αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

Με την Angela στο πλευρό του ο Hamilton κατάφερε να κερδίσει 4 τίτλους, αλλά πάνω απ’ όλα μια πολύ καλή φίλη.

Την είδηση έκανε γνωστή και η Formula 1 μέσω Twitter

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ