Η επική καταδίωξη που αναστάτωσε τον Πειραιά [βίντεο]

Η επική καταδίωξη που αναστάτωσε τον Πειραιά [βίντεο]

Πριν από περίπου μισό αιώνα, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Οι διαρρήκτες», οι κάτοικοι του Πειραιά έγιναν μάρτυρες σε μια από τις καλύτερες καταδιώξεις που έχουμε δει ποτέ στη μεγάλη οθόνη.

Το 1970 δύο σπουδαίοι ηθοποιοί της εποχής συναντήθηκαν επί ελληνικού εδάφους με αφορμή τα γυρίσματα μιας νέα ταινίας. Πρόκειται για τους Ζαν Πολ Μπελμοντό και Ομάρ Σαρίφ που αποτέλεσαν τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας «Οι Διαρρήκτες».

 YN 2021 08 24 10.26.52

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων στήθηκε ένα απίστευτο σκηνικό καταδίωξης στους δρόμους του Πειραιά με 2 αυτοκίνητα τα οποία κυριολεκτικά διαλύθηκαν (Opel Rekord και Fiat 124 Special T). Οι οδηγοί τους δεν ήταν φυσικά οι δύο γνωστοί πρωταγωνιστές, αλλά o περίφημος Γάλλος κασκαντέρ Remy Julienne με 50 χρόνια συμμετοχής σε διάφορες ταινίες, μαζί με τον Ιταλό Remo Mosconi.

Ορισμένες από τις σκηνές δράσης ήταν τόσο έντονες που παλιοί κάτοικοι του Πειραιά εξιστορούν ακόμη στους νεότερους το θέαμα που τους κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το μοναδικό θέαμα που ακόμη και σήμερα τραβά την προσοχή στους λάτρεις του αυτοκινήτου

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ