Ερχεται και Q9;

Ερχεται και Q9;

Η επέκταση των μοντέλων της Audi τα τελευταία χρόνια είναι ακατάπαυστη. Το επόμενο βήμα αυτής της επέκτασης είναι η προσθήκη των Crossovers Q8 και Q4, τα οποία θα παρουσιαστούν το 2018 και το 2019 αντίστοιχα. Υπάρχει όμως χώρος για ακόμη περισσότερα SUV; Ρ

ωτήστε τον σχεδιαστή X-Tomi, ο οποίος απαντά κατηγορηματικά, ναι. Προφανώς, η Audi πρέπει να έχει ένα επιβλητικό coupe-SUV που να είναι ακόμα πιο πολυτελές και μοντέρνο από το επερχόμενο Q8. Και αυτό το εικονικό μοντέλο Q9 εδώ είναι το μοντέλο για το οποίο μιλάμε - ένα φουτουριστικό, πεντάθυρο SUV με κεκλιμένη οροφή, μεγάλους τροχούς και αριστοκρατική εμφάνιση. Και μάλλον, ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Ένα υποθετικό Q9 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Q8, αλλά να προσελκύσει πελάτες με μια διαφορετική και μάλλον ασυνήθιστη προσέγγιση σχεδιασμού, αλλά και περισσότερα ελκυστικά εσωτερικά στοιχεία. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο από αυτό το πείραμα σχεδίασης, είναι οι ζάντες με τις πολλές ακτίνες, το οποίο φαίνεται φανταστικό κάτω από αυτά τα μυώδη τόξα των τροχών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS