F1: Οδήγησε στο... Μax στο «σπίτι» του

F1: Οδήγησε στο... Μax στο «σπίτι» του

«Πλώρη» για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του έχει βάλει για τα καλά ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο οδηγός της Red Bull μέσα στην έδρα της ομάδας του (Αυστρία) ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του γκραν πρι της Στυρίας, φτάνοντας έτσι τις τέσσερις νίκες από την έναρξη της περιόδου κι ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης και κάτοχο του τίτλου, Λιούις Χάμιλτον.

Ο Φερστάπεν εκκίνησε από την pole position και δεν δεν απειλήθηκε καθόλου στη διάρκεια του αγώνα, τερματίζοντας άνετα πρώτος. Το 2-3 στην πίστα του Σπίλπμεργκ έκανε η Mercedes, με τον Λιούις Χάμιλτον να παίρνει την 2η θέση και τον Βάλτερι Μπότας την τρίτη.

 

 

Μία από τις πιο άνετες νίκες στην καριέρα του ήταν η σημερινή για τον Φερστάπεν, ο οποίος δεν απειλήθηκε καθόλου στους 71 γύρους του αγώνα της Στυρίας. Ο Ολλανδός και η Red Bull επιβεβαίωσαν τη δυναμική που είχαν δείξει και στο Πολ Ρικάρ, της ανωτερότητάς τους στις μεγάλες ευθείες της πίστας του Σπίλμπεργκ στην Αυστρία, κυριαρχώντας των οδηγών της Mercedes από την αρχή έως το τέλος του αγώνα.

Απ΄ ότι φάνηκε σήμερα ο Μαξ Φερστάπεν και η αυστριακή ομάδα είναι και πάλι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για το δεύτερο γκραν πρι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου, και πάλι στην πίστα του Σπίλμπεργκ.

Δύο εβδομάδες μετά ακολουθεί ο αγώνας στο «σπίτι» του Λιούις Χάμιλτον (Σίλβερστόουν), ωστόσο, ο Βρετανός θα ήθελε μία νίκη στον επόμενο για να επιχειρήσει στο βρετανικό γκρανμ πρι να προσπεράσει τον βασικό αντίπαλό του στην κούρσα του τίτλου.

 

Αναλυτικά η κατάταξη:

YN 2021 06 27 17.56.13

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ