Θρίαμβος της Ferrari στο πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς

Θρίαμβος της Ferrari στο πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς

Ο Σαρλ Λεκλέρκ απέδειξε ότι δεν είχε κατακτήσει τυχαία την pole position στα χθεσινά δοκιμαστικά. Ο Μονεγάσκος οδηγός πανηγύρισε σήμερα την πρώτη θέση και την πρώτη νίκη στο εναρκτήριο Γκραν Πρι του 2022, στην πίστα του Μπαχρέιν.

Μάλιστα, ο θρίαμβος για την ομάδα της Ferrari ήταν διπλός, αφού τον Λεκλέρκ ακολούθησε ο ομόσταβλός του στην ομάδα του Μαρανέλο, ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λιούς Χάμιλτον (Mercedes). 

YN 2022 03 20 18.57.09


Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον 55ο γύρο καθώς αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα, ενώ στον προτελευταίο γύρο εγκατέλειψε και η δεύτερη Red Bull, με οδηγό τον Σέρχιο Πέρες. 

YN 2022 03 20 19.02.50

 

Να σημειωθεί πως η εταιρεία του Μαρανέλο είχε 2,5 χρόνια να κάνει το «1-2» και συγκεκριμένα από το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, το 2019 (Φέτελ - Λεκλέρκ), ενώ ο Λεκλέρκ πήρε την πρώτη νίκη του μετά τον αγώνα στη Μόντσα, τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

Τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι: Τζορτζ Ράσελ (Mercedes), Κέβιν Μάγκνουσεν (Haas-Ferrari), Βαλτέρι Μπότας (Alfa Romeo), Εστεμπάν Οκόν (Alpine-Renault), Γιούκι Τσουνόντα (AlphaTauri), Φερνάντο Αλόνσο (Alpine-Renault), Ζου Γκουανγιού (Alfa Romeo-Ferrari).

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS