Formula 1: Νικητής στο Μονακό ο Serzio Perez, πίκρα για τον Leclerc

Formula 1: Νικητής στο Μονακό ο Serzio Perez, πίκρα για τον Leclerc

Ο Sergio Perez είδε πρώτος την καρό σημαία στο γκραν πρι της Formula 1 στο Μονακό, με τον Leclerc να χάνει λόγω κάκιστης στρατηγικής της Ferrari όχι απλά την πρώτη θέση αλλά και το βάθρο. 

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Carlos Sainz με τη Ferrari, στην τρίτη θέση ο Max Verstappen και εκτός βάθρου -αλλά τουλάχιστον τερμάτισε- τέταρτος ο Charles Leclerc. 

Ο αγώνας στο Μονακό της Formula 1 ήταν απόλυτα τρελός με τη βροχή να δίνει τον τόνο. Καθυστέρησε η έναρξη για μια ώρα, ο αγώνας ξεκίνησε με αυτοκίνητο ασφαλείας αλλά γρήγορα έφυγε και συνεχίστηκε με τα μονοθέσια να φορούν βρόχινα ελαστικά. Ενώ ο Charles Leclerc είχε την πρωτοπορία του αγώνα όλα χάθηκαν για εκείνον με την κάκιστη στρατηγική της Ferrari και ένα pit stop που το ακύρωσαν αργά. 

Στον αγώνα υπήρξε και κόκκινη σημαία μετά τη σφοδρή σύγκρουση  του Mick Schumacher στις μπαριέρες. Το μονοθέσιο της Haas κόπηκε στα δύο ωστόσο ευτυχώς βγήκε χωρίς γρατζουνιά.

Από τα αδιευκρίνιστα του αγώνα το περιστατικό με την κίτρινη γραμμή που πάτησε στην έξοδο από τα pits ο Verstappen αλλά δεν εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες. 

Formula 1: Αποτελέσματα γκραν πρι Μονακό

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ