Formula 1: Ο Τοντ είδε το Grand Prix της Βραζιλίας με τον Σουμάχερ

Formula 1: Ο Τοντ είδε το Grand Prix της Βραζιλίας με τον Σουμάχερ

Ο Μίχαελ Σουμάχερ παρακολούθησε στην τηλεόραση το προτελευταίο Grand Prix της χρονιάς στη Formula 1, εκείνο στην πίστα του Ιντερλάγκος στη Βραζιλία, στις 11 Νοεμβρίου.


Ο «Σούμι» είδε τον αγώνα μαζί με τον Ζαν Τοντ, «αφεντικό» του στη Ferrari στα «χρυσά χρόνια» της scuderia και σήμερα επικεφαλής της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτου (FIA).

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Τοντ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Auto-Bild. «Είμαι πάντα προσεκτικός όταν λέω κάτι, αλλά είναι αλήθεια ότι είδα το βραζιλιάνικο Grand Prix 2018 στην Ελβετία με τον Μίχαελ Σουμάχερ», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της FIA επισκέπτεται συχνά τον πρώην Γερμανό πρωταθλητή, ο οποίος κουράρεται στην ελβετική κατοικία του στο Γκλαντ, μετά από το τρομερό ατύχημα που είχε στα χιόνια του Μεριμπέλ, στη Γαλλία, πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Από τότε οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πρώην οδηγού της F1 κι επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή δεν είναι γνωστές, αφού η ενημέρωση είναι σπάνια και λακωνική, χωρίς λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του, ο Τοντ δεν ήθελε να πει κάτι άλλο για τον Σουμάχερ στη συνέντευξη, ενώ παραδέχθηκε πως αισθάνθηκε «απογοητευμένος» για την υπερβολική τηλεοπτική διαφήμιση στη διάρκεια της κούρσας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS