GP Μεξικού: Νίκη – περίπατος για τον Max Verstappen

GP Μεξικού: Νίκη – περίπατος για τον Max Verstappen

Στο ρυθμό του Max Verstappen εξελίχθηκε το Grand Prix του Μεξικού, ο 18ος από τους 22 αγώνες της φετινής σεζόν στη Formula 1. Ο οδηγός της Red Bull Racing τέθηκε επικεφαλής λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση και έφθασε σε μία εύκολη νίκη, όπως μαρτυρά η διαφορά τον 16,5 δλ. από τον Lewis Hamilton. Ήταν η τρίτη επικράτηση του Ολλανδού στο Μεξικό, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος οδηγός.

Στο βάθρο ανέβηκε επίσης ο Sergio Perez, που δεν κατάφερε να περάσει τον Hamilton στην μάχη για τη δεύτερη θέση. Ο 31 ετών Μεξικανός γνώρισε την αποθέωση από τους δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες του, οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του Autodromo Hermanos Rodriquez. Έγινε μάλιστα ο πρώτος οδηγός από το Μεξικό με παρουσία στο βάθρο του συγκεκριμένου Grand Prix.

O Valtteri Bottas είχε τετ α κε στον πρώτο γύρο με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στις τελευταίες θέσεις του αγώνα. Ο Φινλανδός πέρασε όλο τον αγώνα έξω από τις 10 πρώτες θέσεις και το μόνο που κατάφερε στο τέλος είναι να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο με σετ μαλακών ελαστικών και να αφαιρέσει το βαθμό από τον Verstappen. Επιπλέον, η Mercedes-AMG διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης των κατασκευαστών, με ένα βαθμό διαφορά από την Red Bull Racing! (478,5 έναντι 477,5).

GP Mexico 2021 race 3

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή, με το Grand Prix της Βραζιλίας την προσεχή Κυριακή, 14 Νοεμβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ