H Toyota θα φτιάξει το αυτοκίνητο της Apple;

H Toyota θα φτιάξει το αυτοκίνητο της Apple;

H Apple φαίνεται πως βρήκε, τελικά, σύμμαχο για να κατασκευάσει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό όχημα.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως η Apple θέλει διακαώς να εισέλθει στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά το ισχυρό brand που έχει δημιουργήσει στο πεδίο των ηλεκτρονικών ειδών. Όμως σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται μεγάλες επενδύσεις κεφαλαίων σε έρευνα και ανάπτυξη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των παραδοσιακών κατασκευαστών σε έναν τομέα που για την αμερικάνικη φίρμα είναι εντελώς άγνωστος μέχρι στιγμής.

apple car2

Στο πλαίσιο αυτό, η Apple αναζήτησε τους προηγούμενους πιθανούς συνεργάτες από το χώρο του αυτοκινήτου, όπως οι Hyundai και η Nissan, με τις διαπραγματεύσεις να πέφτουν στο κενό. Σήμερα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αμερικάνοι είναι σε προχωρημένες συνομιλίες με την Toyota, προκειμένου οι Ιάπωνες να προσφέρουν το δικό τους know-how και υποστήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Την ίδια στιγμή, πηγές υποστηρίζουν πως η Apple αναπτύσσει μια νέα γενιά μπαταριών, με μικρότερο κόστος και μεγαλύτερη αυτονομία, μια τεχνολογία δηλαδή που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

apple.car34
Σχετικά με το project “Apple Car”, προς το παρόν έχουμε στη διάθεση μας ψηφιακά ηλεκτρονικά σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών, τα οποία μας προϊδεάζουν για ένα φουτουριστικό όχημα, με πολλές καμπύλες και design…από το μέλλον. Όπως και να χει, έχοντας σαν δεδομένο τα έως τώρα προϊόντα της αμερικάνικης φίρμας, σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αν μη τι άλλο μοναδικό.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο πότε υπάρχει πιθανότητα να δούμε το νέο δημιούργημα της Apple στους δρόμους, οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις αναφέρουν πως είναι εφικτό μέχρι το 2025 το ηλεκτρικό και ημιαυτόνομο όχημα της Apple να μπει στην παραγωγή, εφόσον βέβαια πάντα υπάρξει συμφωνία με κάποια αυτοκινητοβιομηχανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ