Λιούις Χάμιλτον: «Ποτέ δεν είπα ότι θα σταματούσα από τη F1»

Λιούις Χάμιλτον: «Ποτέ δεν είπα ότι θα σταματούσα από τη F1»

Ο Λιούις Χάμιλτον παρευρέθηκε την Παρασκευή σε παρουσίαση της Mercedes και εκεί μίλησε για το μέλλον του στη Φόρμουλα 1. «Ποτέ δεν είπα ότι θα σταματούσα. Αγαπώ αυτό που κάνω και είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με αυτή τη μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Αισθάνεσαι σαν να είσαι μέρος μιας οικογένειας. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με αυτό», είπε ο επτά φορές πρωταθλητής. 

Ο 37χρονος Βρετανός οδηγός μίλησε για πρώτη φορά από τότε που έχασε το πρωτάθλημα, υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες, από τον Μαξ Βερστάπεν στις 12 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι. 

Αναλογιζόμενος τις στιγμές μετά τον αγώνα, ο Χάμιλτον, που εμφανίστηκε μαζί με τον νέο συνεργάτη Τζορτζ Ράσελ και το αφεντικό της ομάδας Τότο Γόλφ, πρόσθεσε: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα και μια χρονική περίοδος όπου χρειαζόμουν να κάνω ένα βήμα πίσω και να εστιάσω στο μέλλον. Είχα την οικογένειά μου μαζί και δημιούργησα όμορφες αναμνήσεις. Βρέθηκα σε ένα σημείο όπου αποφάσισα ότι θα επανερζόμουν σε άλλη σεζόν και θα δούλευα μαζί με τους Τότο και Τζορτζ». 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ