Ο Max Mosley προτίμησε μία σφαίρα από τον καρκίνο

Ο Max Mosley προτίμησε μία σφαίρα από τον καρκίνο

Τον περασμένο Μάιο η είδηση του θανάτου του Max Mosley, πρώην προέδρου της FIA, είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Δεν είχαν γνωστοποιηθεί πολλά για τις συνθήκες κατά τις οποίας απεβίωσε αλλά ήταν γνωστό πως έδινε επί δύο χρόνια μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Όπως αποδεικνύεται, έδωσε τέλος σε αυτή επιλέγοντας την αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένα σημείωμα στην πόρτα του έλεγε «Μη μπείτε, να καλέσετε την αστυνομία». Και όταν πήγε η αστυνομία στο χώρο, δίπλα στο πτώμα του βρήκε το σημείωμα: «Νιώθω πως δεν έχω άλλη επιλογή». Οι λεπτομέρειες αυτές ήρθαν τώρα στην επιφάνεια, μέσω ακροαματικής διαδικασίας στο Westminster Coroner's Court. 

O Dr. Christopher McNamara που ήταν ένας από τους γιατρούς που είχε συμβουλευτεί ο 81 ετών Mosley, αποκάλυψε: «Επικοινώνησε μαζί μου στις 22 Μαΐου του 2021, με ερωτήσεις σχετικά με τη διαχείριση της κατάστασής του. Είχε αποδεχθεί πως δεν ήταν ιάσιμη. Τον ανησυχούσε η χαμηλή ποιότητα ζωής και ένιωθε άβολα».

Ο Mosley ήταν μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Γόνος οικογένειας με ναζιστική δράση, αγαπούσε τους αγώνες και είχε όλη του τη ζωή εμπλοκή σε αυτούς. Αρχικά οδηγώντας, μετά διοικώντας τη March κι έπειτα ως Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ήταν σε αυτό το ρόλο στη FIA από το 1993 έως το 2009 που παρέδωσε τη σκυτάλη στον Jean Todt. Άφησε πίσω του έργο στον τομέα της ασφάλειας αλλά δεν απέφυγε και τα σκάνδαλα, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS