Μια Ferrari κατέληξε στην πρέσα και καταστράφηκε

Μια Ferrari κατέληξε στην πρέσα και καταστράφηκε

Στο ερώτημα αν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν απαντά το παρακάτω video στο οποίο πρωταγωνιστεί μια κατακόκκινη Ferrari F355.

Άδοξο τέλος είχε μια Ferrari F355, η οποία για άγνωστους λόγους οδηγήθηκε στην πρέσα και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Παρά το γεγονός ότι η κατακόκκινη Ferrari δεν έδειχνε σημάδια φθοράς που να δικαιολογούν την απόφαση της ολικής καταστροφής της δεν απέφυγε την πρέσα.

Μάλιστα, ενώ κάποια από τα επιμέρους εξαρτήματά της θα μπορούσαν να αφαιρεθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν για ανταλλακτικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, έχοντας την ίδια τύχη με το πλαίσιο και τα… ευγενή μέταλλα του αμαξώματος.

Πριν συμβεί το μοιραίο, οι τεχνικοί του διαλυτηρίου αφαίρεσαν τα υγρά, τρυπώντας τη δεξαμενή καυσίμου και αφαιρώντας την τάπα του κάρτερ.

Σύμφωνα με την ολλανδική εταιρεία που ανέλαβε αυτή τη… μακάβρια διαδικασία,σχεδόν το 95% ενός αυτοκινήτου ανακυκλώνεται και απόκτα με αυτόν τον τρόπο μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Για εκείνους, πάντως, που δεν πιστεύουν στη… μετεμψύχωση, η καταστροφή της Ferrari F355 θα πρέπει να θεωρείται ολοκληρωτική και… αμετάκλητη, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με το αν αυτοκίνητα αυτής της… κλάσης θα πρέπει ακολουθούν μια διαφορετική πορεία και να έχουν μια διαφορετική κατάληξη ακόμα και μετά το τέλος της ζωής τους.  

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ