Μίκαελ Σουμάχερ: Επτά χρόνια μετά το ατύχημα, δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή του

Μίκαελ Σουμάχερ: Επτά χρόνια μετά το ατύχημα, δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή του

Μια μέρα σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια ο χρόνος σταμάτησε για τον Μίκαελ Σουμάχερ εξαιτίας του ατυχήματος και του σοβαρού τραυματισμού του στο κεφάλι. Ο θρύλος της F1 έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ.


Ο Σουμάχερ είχε βγει εκτός πίστας με συνέπεια να χτυπήσει σε έναν βράχο και να πέσει με το κεφάλι σε έναν άλλον. Κατευθείαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Βγήκε από το κώμα σχεδόν έξι μήνες μετά, στις 16 Ιουνίου 2014, και μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Λωζάννη της Ελβετίας, που επίσης εγκατέλειψε στις 9 Σεπτεμβρίου, μετά από έναν χρόνο απομόνωσης στην έπαυλή του.
michael 2Ελάχιστες οι πληροφορίες για την υγεία του Σουμάχερ
Οι πληροφορίες για την υγεία του ακόμα και σήμερα είναι πολύ περιορισμένες, καθώς η οικογένειά του δεν θέλησε να δώσει παραπάνω στοιχεία. Φήμες λένε πως πάσχει από οστεοπόρωση και έχουν ατροφήσει οι μύες, ενώ είχε διαρρεύσει ότι θα έκανε επέμβαση με βλαστοκύτταρα, αλλά ακυρώθηκε λόγω του κορωνοioυ
michael 3Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια: Ο Σουμάχερ δίνει μάχη
Ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που επιτρέπεται να επισκέπτεται τον Σουμάχερ μετά το ατύχημα είναι ο Ζαν Τοντ. Ο στενός φίλος του Γερμανού και πρώην αφεντικό της Ferrari αποκάλυψε πως επισκέπτεται συχνά τον Σουμάχερ. «Βλέπω τον Μίκαελ πολύ συχνά, μία ή δύο φορές τον μήνα. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: δίνει μάχη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
michael 4

Εκτός από τους στενούς του φίλους, κανείς δεν έχει δει τον Σουμάχερ και γι' αυτό πριν από μερικά χρόνια η είδηση ότι κάποιος έχει φωτογραφία του παγκόσμιου πρωταθλητή από κοντά έγινε αμέσως viral, με τον κάτοχο να ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να την πουλήσει έναντι 1.000.000 ευρώ.

Ο γιος του Σουμάχερ συνεχίζει την κληρονομιά
Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2021 με τη Haas, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Formula 2 προ ολίγων εβδομάδων.
michael 5Ο Μικ είναι ο πρώτος Γερμανός μετά τον Νίκο Χούλκενμπεργκ το 2009 που ανακηρύσσεται πρωταθλητής στη Formula 2, η οποία ονομαζόταν τότε ακόμη GP2.

https://twitter.com/HaasF1Team/status/1335581356890476545?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1335581356890476545%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Faytokinito%2Fmikael-soymaher-epta-hronia-atyhima-mahi-zoi

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ