Ο Hamilton βάζει τέλος στα όνειρα της Mercedes -Τι δήλωσε ο Βρετανός

Ο Hamilton βάζει τέλος στα όνειρα της Mercedes -Τι δήλωσε ο Βρετανός

Με δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ο L. Hamilton ψαλίδισε τις ελπίδες διάκρισης της Mercedes στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, προμηνύοντας την εξέλιξή του.

Μία ακόμα δύσκολη χρονιά φαίνεται πως θα έχει η Mercedes στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, βλέποντας τους βασικούς ανταγωνιστές της να διατηρούν ή ακόμα και να επεκτείνουν το προβάδισμά τους.

Τα μαύρα… μαντάτα ήρθαν αυτή τη φορά από τον ίδιο τον L. Hamilton, ο οποίος λίγο πριν την επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν σκιαγράφησε το δύσκολο έργο που θα έχουν και φέτος τόσο οι πιλότοι όσο και οι μηχανικοί της Mercedes.

Ο Hamilton δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του, αποκαλύπτοντας ότι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του νέου μονοθεσίου της Mercedes, γνωστό πλέον με την κωδική ονομασία W14, αντιλήφθηκε το μέγεθος των προκλήσεων που πρόκειται να αντιμετωπίσουν και το 2023.

Αυτό που επί της ουσίας επιβεβαίωσε ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν τα όσα έδειξαν τα χρονόμετρα στις χειμερινές δοκιμές του πρωταθλήματος στο Bahrain, στις οποίες τόσο ο L. Hamilton όσο και ο G. Russell δεν κατάφεραν να κινηθούν σε ανταγωνιστικού ρυθμούς.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που οδήγησα το μονοθέσιο που βρισκόμαστε και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Hamilton προσθέτοντας ότι η απουσία του φαινομένου των έντονων αναπηδήσεων τη φετινή σεζόν αποτελεί μια θετική εξέλιξη η οποία θα τους βοηθήσει στην κατανόηση των προβλημάτων του νέου μονοθεσίου.

«Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στην απόδοσή μας και με ενθαρρύνει να βλέπω την αφοσίωση και το θάρρος όλων μέσα στην ομάδα. Είναι τόσο επικεντρωμένοι στο να μας επιστρέψουν στην κορυφή. Δεν είμαστε εκεί που θέλαμε να είμαστε στην αρχή μιας σεζόν. Αλλά αυτή είναι ακόμα μια ομάδα που γνωρίζει πώς να κερδίζει πρωταθλήματα και μια ομάδα ικανών ανθρώπων, οπότε πιστεύω σε αυτούς», πρόσθεσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών του εναρκτήριου Grand Prix της φετινής σεζόν, η Mercedes έμεινε μακριά από την κορυφή, με τους Hamilton και Russell να σημειώνουν τη 10η και 11η επίδοση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS