Πώς κλέβουν ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα λεπτό;

Πώς κλέβουν ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα λεπτό;

Οι κατασκευαστές καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν τους μακρυχέρηδες έξω από τα αυτοκίνητά μας, αλλά αυτοί εξελίσσουν hi-tech συστήματα που «σπάνε» τις δικλείδες ασφαλείας.

Η keyless είσοδος και εκκίνηση του αυτοκινήτου μας είναι μια σημαντική ευκολία που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την τεχνολογική πρόοδο που έχουν επιτύχει οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν αλλά και με τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί από ασφαλιστικές εταιρείες, το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί έχει προκαλέσει «έκρηξη« στις κλοπές των αυτοκινήτων, διευκολύνοντας το έργο των μακρυχέρηδων. 

Δύο ληστές που είναι εξοπλισμένοι με μια κεραία, η οποία μοιάζει ιδιοκατασκευή, αλλά και ένα μικρό λάπτοπ, καταφέρνουν να υποκλέψουν το σήμα του κλειδιού που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια ανοίγουν ανενόχλητοι την πόρτα της BMW M2 και αφού ενεργοποιήσουν τον κινητήρα της, γίνονται καπνός. 

Μάλιστα, αν δεν περνούσε εκείνη την ώρα ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που ανάγκασε τους δύο ληστές να διακόψουν τις… εργασίες τους, θα είχαν ανοίξει την BMW σε χρόνο… ρεκόρ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS