Ράλι Ακρόπολις: Η πρωτιά σε Καγιετάνοβιτς-Μπαράν με Ford Fiesta R5

Ράλι Ακρόπολις: Η πρωτιά σε Καγιετάνοβιτς-Μπαράν με Ford Fiesta R5

Νικητές του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του Ράλι Ακρόπολις, αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια Καγιετάνοβιτς-Μπαράν με Ford Fiesta R5. Το πλήρωμα από την Πολωνία μετά το κλαταρισμένο ελαστικό στην 1η Ειδική Διαδρομή ακολούθησε ρυθμό με βάση τους βαθμούς παρά τη μάχη για τη νίκη. Ωστόσο, η τύχη ήταν με το μέρος τους, καθώς, αρχικά, εγκατέλειψαν οι Κριάζιν-Φεντόροφ -η φωτιά κατέστρεψε στην κυριολεξία το Skoda Fabia R5-, διατηρώντας την πρωτοπορία μέχρι την τελευταία Ειδική Διαδρομή του 1ου σκέλους.

Στη συνέχεια πήραν κεφάλι οι Αλ Ατίγια-Μπομέλ με το Ford Fiesta R5 Evo 2 να δίνει τέλος στον αγώνα -είχαν αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον κινητήρα αφού έσβησε μέσα στην 7η Ειδική Διαδρομή και στη συνέχεια με το σύστημα διεύθυνσης. Για λίγο πήραν κεφάλι οι Μπρούνο και Χιούγκο Μαγκαλάες, αλλά ο Καγιετάνοβιτς απάντησε και πήρε τη νίκη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το πλήρωμα από την Πορτογαλία με το Skoda Fabia R5. Ήταν η πρώτη νίκη του Πολωνικού πληρώματος στο φετινό ERC και το τρίτο διαφορετικό που κερδίζει σε τρείς αγώνες.

rali akropolis i protia se kagietanobits mparan me ford fiesta r5 2

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι επίσης Πολωνοί Γκριζμπ-Βρόμπελ με Skoda WRC. Nα σημειωθεί ότι το πλήρωμα από την Πολωνία με το Skoda Fabia R5 εκμεταλλεύτηκε την ανατροπή των Μποσταντσί-Βαντασέβερ με το Ford Fiesta R5, αλλά και των Φιλιππίδη-Μαχαίρα με Skoda Fabia R5, που φιγουράριζαν στην 4η και 5η θέση μια Ειδική Διαδρομή πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Στην 4η θέση μετά από πολύ καλή εμφάνιση τερμάτισαν οι Τσουλόφτας με τον Ζιροντέ στην πρώτη τους εμφάνιση πίσω από το τιμόνι του Citroen DS3 WRC.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS