Ρωτήσαμε τη «γνώμη» της Mercedes για την BMW -Δείτε την ξεκαρδιστική απάντηση

Ρωτήσαμε τη «γνώμη» της Mercedes για την BMW -Δείτε την ξεκαρδιστική απάντηση

Η Mercedes-Benz είναι μία εταιρεία που πάντα δίνει προτεραιότητα στην άνεση χωρίς να θυσιάζει την πολυτέλεια. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνδυάζει τέλεια και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, είναι η λειτουργία φωνητικών εντολών «Hey Mercedes» που διαθέτουν τα συστήματα πολυμέσων των μοντέλων της.

 

Η «Hey Mercedes» είναι η ψηφιακή βοηθός των μοντέλων της γερμανικής φίρμας, παρόμοια με τη Siri, την Amazon Alexa ή οποιαδήποτε άλλο σύστημα φωνητικών εντολών που υπάρχει στην αγορά.

Με απλά λόγια, ο ιδιοκτήτης μιας σύγχρονης Mercedes-Benz μπορεί με την προσφώνηση «Hey Mercedes» να δεχθεί βοήθεια ή να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου του, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή του.

Λέγοντας «Hey Mercedes» ή χρησιμοποιώντας το κουμπί φωνητικών εντολών που βρίσκεται στο τιμόνι του αυτοκινήτου, ο οδηγός μπορεί να πει στο αυτοκίνητο να κάνει πολλές και διαφορετικές ενέργειες, και μάλιστα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Εάν είστε ιδιοκτήτες μιας σύγχρονης Mercedes-Benz και είστε εξοικειωμένοι με το MBUX (Mercedes-Benz User Experience), τότε ίσως γνωρίζετε ήδη ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να χειριστεί και να επέμβει η ψηφιακή βοηθός «Hey Mercedes».

Μερικές από τις πολυχρησιμοποιημένες φωνητικές εντολές που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια η «Hey Mercedes», είναι να αλλάξει τον ατμοσφαιρικό φωτισμό της καμπίνας, να θέσει προορισμό στον πλοηγό του συστήματος, να κατεβάσει τα ηλεκτρικά σκιάδια στα πίσω παράθυρα, να αυξήσει ή να μειώσει την θερμοκρασία του συστήματος κλιματισμού, να αλλάξει σταθμό στο ραδιόφωνο, να ενεργοποιήσει το μασάζ στο κάθισμα και φυσικά να πραγματοποιήσει κλήση από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο.

Όπως είναι λογικό όμως, οι ψηφιακές βοηθοί έχουν δεχθεί κατά καιρούς και ορισμένες περίεργες ερωτήσεις και εντολές, όπως αυτή που μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης μιας καινούργιας Mercedes-Benz αποφάσισε να ρωτήσει τη γνώμη της «Hey Mercedes» για τον αιώνιο ανταγωνιστή που ακούει στο όνομα BMW. Όπως συμβαίνει πάντα με αυτά τα συστήματα, η «κουβέντα» ξεκινά ευγενικά με το πώς μπορεί να βοηθήσει τον οδηγό.

Στην ερώτηση λοιπόν για το ποια είναι η άποψή της για την BMW, η απάντηση που έδωσε η «Hey Mercedes» ήταν ότι έχει την ίδια γνώμη με τον οδηγό για τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλιώς δεν θα καθόντουσαν μαζί στην καμπίνα που κοσμεί το άστρο της γερμανικής εταιρείας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ