Russian Kamaz: Το ιπτάμενο «κτήνος» των 10,5 τόνων [video]

Russian Kamaz: Το ιπτάμενο «κτήνος» των 10,5 τόνων [video]

Η πρόκληση του Ράλλυ Ντακάρ δεν ήταν αρκετή για το νικητή της φετινής διοργάνωσης. Το ρωσικής προέλευσης φορτηγό της Kamaz επέστρεψε στην ενεργό δράση, επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα πολύ διαφορετικό αλλά εξίσου απαιτητικό τερέν για να «μετρήσει» τις δυνάμεις του.

Με βάρος 10,5 τόνων και ιπποδύναμη 1.000 ίππων, το ρωσικό φορτηγό δεν συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο στις παγωμένες επιφάνειες της επαρχίας του Μούρμανσκ.

YN 2017 06 08 12.36.16

Μάλιστα το Κamaz 4326 δεν έχασε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μερικά εντυπωσιακά άλματα, φτάνοντας σε ύψος δύο μέτρων και διανύοντας μια απόσταση 37 μέτρων στον αέρα.

Το ρωσικό φορτηγό προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον μαραθώνιο αγώνα των 9.500 χιλιομέτρων που πρόκειται να ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου από τη Μόσχα και να καταλήξει, ακολουθώντας τον δρόμο του μεταξιού, στην Κίνα.

«Για το Kamaz 4326 αυτές οι συνθήκες είναι παρόμοιες με εκείνες των περιοχών της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής, γεγονός που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προετοιμασία της ομάδας», δήλωσε ο οδηγός του θηριώδους ρωσικού φορτηγού Eduard Nikolaev.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS